Author Topic: UCL | EL Messi s-a enervat pe banca de rezerve! Cum a fost surprins Messi de camere !  (Read 2610 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Lionel Messi s-a aflat intr-o situatie neobisnuita pentru el la startul meciului cu PSG - pe banca de rezerve, Vilanova luand decizia sa nu il forteze.

Desi a stat calm in majoritatea timpului in prima repriza, Messi a sarit ca ars la o faza din careul lui Valdes - portarul Barcei a fost nevoit sa respinga o lovitura de cap a lui Alex, insa s-a acordat ofsaid la un alt jucator al celor de la PSG, aflat pe directia mingii! Messi a sarit de pe banca cerand acordarea loviturii libere pentru Barca.

In rest, argentinianul a stat linistit pe banca insa a parut evident incomodat de situatia - doar 15 meciuri a lipsit de la Barca din 2010 incoace! Messi a fost filmat de camere in timp ce isi rodea unghiile, frustrat de faptul ca nu isi poate ajuta colegii de pe teren

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Messi fara Iniesta si Xavi este o epava ! Lui messi ii place sa joace altii pentru el ! Incat la Real Madrid ` cine sa joace ? Ronaldo si Ozil sunt oameni de baza la Real ! Jos Barca  , SUS REAL MADRID ! <3

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
:-w Se crede bun..Oricine poate fi bun daca sta la marginea careului primeste o paza...dribleaza un aparator si gol :-w se crede bun dar  :icon_nif: :grin: in fine eu mam saturat de el

Offline BiGdOg

• I'm a
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Nothing about me, what about you?
Pai si eu asa as face in locu lui.ba chiar l-as lua la bataie pe antrenor,adica echipa mea joaca slab si stiu ca daca as intra as face mult mai mult si bou ala nu ma baga in teren.

MESSI RULZZ!!!!!!!!

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Pai si eu asa as face in locu lui.ba chiar l-as lua la bataie pe antrenor,adica echipa mea joaca slab si stiu ca daca as intra as face mult mai mult si bou ala nu ma baga in teren.

MESSI RULZZ!!!!!!!!
Idem, fara Messi nu castiga aia ma. :))

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Messi fara Iniesta si Xavi este o epava ! Lui messi ii place sa joace altii pentru el ! Incat la Real Madrid ` cine sa joace ? Ronaldo si Ozil sunt oameni de baza la Real ! Jos Barca  , SUS REAL MADRID ! <3
Nu pot sa cred ... alt idiot care spune asta: Xavi si Iniesta au dat mai putine pase de gol lui Messi decat i-a dat lu' Ronaldo Ozil si cu Di Maria. Deci Ronaldo fara aia 2 ar fi terminat, nu mai tot ziceti asta de Messi. Si pana la urma, orice atacant are un mijlocas-doi care-l ajuta. Nu poate face atacantul totul singur. Gasiti scuze tampite numai ca sa va iasa Ronaldo-u pe primu loc.

A fost 1-1, deci Barcelona s-a calificat. <3

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
:-w Se crede bun..Oricine poate fi bun daca sta la marginea careului primeste o paza...dribleaza un aparator si gol :-w se crede bun dar  :icon_nif: :grin: in fine eu mam saturat de el
Nu te supara dar faci tu mai bine?Ca sa comentati stiti dar nu stiti ce greu e.

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Nu pot sa cred ... alt idiot care spune asta: Xavi si Iniesta au dat mai putine pase de gol lui Messi decat i-a dat lu' Ronaldo Ozil si cu Di Maria. Deci Ronaldo fara aia 2 ar fi terminat, nu mai tot ziceti asta de Messi. Si pana la urma, orice atacant are un mijlocas-doi care-l ajuta. Nu poate face atacantul totul singur. Gasiti scuze tampite numai ca sa va iasa Ronaldo-u pe primu loc.

A fost 1-1, deci Barcelona s-a calificat. <3

Tu esti CATALAN Si Eu MADRISTA :X .

Adevarat , se agita mai mult fanii celor 2 echipe decat Ronaldo Si Messi la evenimente cand se intalnesc ei .

Si eu zic ca Messi fara Xavi si Iniesta nu este si altii zic ca Ronaldo nu este fara Ozil Si Di Maria , dar Ronaldo are mai multa viteza iar Messi este mai tehnic :P

Fiecare e bun in felul lui .

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Eu il inteleg perfect pe Messi.Dar va spun foarte sincer,de nu intra el el Barca pierdea...si era eliminata.El a facut faza golului daca va amintiti.Deci s-a dovedit ca Barca fara Messi nu functioneaza cum trebuie..Degeaba insistati ca nu ajungeti la nimic.Adevarul e ca BARCA FARA MESSI NU E echipa aceea.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal