Author Topic:  Microsoft va abandona oficial Windows XP in 2014. Ce se intampla cu cei care ..  (Read 1220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

NEWS  Microsoft va abandona oficial Windows XP in 2014. Ce se intampla cu cei care vor dori sa foloseasca in continuare sistemul de operare   NEWS

Lansat in 2001, Windows XP a fost considerat cel mai bun sistem de operare pana la aparitia lui Windows 7. In 2014, Microsoft isi anunta utilizatorii ca e timpul sa renunte definitiv la XP.

Si nu sunt putini utilizatori de XP ramasi in continuare. Vorbim despre 500 de milioane de licente de XP care inca functioneaza si care din 2014, odata cu renuntarea Microsoft de a mai sustine acest sistem de operare, nu vor mai primit asistenta sau update-uri nici macar contracost, anunta Business Insider.

Conform sursei citate, din data de 8 aprilie 2014, toti cei care vor decide sa ramana in continuare cu Windows XP in calculator vor ramane la "mila" hackerilor si a erorilor de sistem care nu vor mai primi update-uri.

Sursa: Yoda.ro

Oferit de: xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Am belit-o. :))

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
:-w si eu vreau sa imi bag XP ca windows 7 imi merge naspa :-w ce fac atunci?..

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
:-w si eu vreau sa imi bag XP ca windows 7 imi merge naspa :-w ce fac atunci?..
Si eu acuma am Windows 7 si nu imi place. E mai fain recunosc programele si astea dar am mult mai mult lag decat la cel din XP. Si jucam mai bn pe cel din XP si la samp si la cs =]] Nu stiu de ce.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Idee asta e foarte naspa .

Mai bine il lasa asa

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Idee asta e foarte naspa .

Mai bine il lasa asa

Faza e ca ei vor lansa Windows Blue, care va aparea anual, si vor avea foarte mult de munca cei de la Microsoft, iar pentru ca XP este deja foarte vechi, nu vor sa-l mai suporte.

Windows 7 este uimitor, dar trebuie sa ai calculator cat de cat bun (o placa video 256mb+ si procesor dual eventual), ca sa ti se miste perfect.

Faza in zilele de azi este ca nimeni nu se mai gandeste la cei cu calculatoare proaste, toti creeaza chestii doar pentru ultimele generatii de calculatoare.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Hahahhahaaha finally !!! Good job microsoft .
<hr>
Faza e ca ei vor lansa Windows Blue, care va aparea anual, si vor avea foarte mult de munca cei de la Microsoft, iar pentru ca XP este deja foarte vechi, nu vor sa-l mai suporte.

Windows 7 este uimitor, dar trebuie sa ai calculator cat de cat bun (o placa video 256mb+ si procesor dual eventual), ca sa ti se miste perfect.

Faza in zilele de azi este ca nimeni nu se mai gandeste la cei cu calculatoare proaste, toti creeaza chestii doar pentru ultimele generatii de calculatoare.
Mdaa....acuma ii W8 ce-l mai bun, oh si da -> cei ce nu au caracteristici pt. W7 sa isi bage W8 pt. ca W8 cere cu MULT (!!!!!) mai putine cerinte de cat W7 !. W7 cere 4 GB pt 64 BITI, si 2 GB pt. 32 BITI, W8 cere 1 GB pt 32 BITI si 2 GB pt. 64 BITI, nu cere grafica atat de mare ca si W7, nu cere procesor mare, nici un Support DirectX 10-11 ci 9 sau mai mare.

Eh...macar ok ca va lasa inca sa folositi XP dupa ce ei renunta la el, dar dupa sa stiti ca incep si ATACURILE xD, spuneti mersi ca nu va blocheaza LICENTA sau VALABILITATEA (fake) a Windows-ului vostru XP :))

Eu sunt fericit ca ei stiu sa ia decizi perfecte si fac o treaba foarte buna cu Windows 7, 8 si [viitor] BLUE  :hearth:
« Last Edit: 19 April 2013, 05:27:28 by [.E.m.O.]K1DDU »

Legend

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Am auzit despre asta.Trebuie sa imi schimb si eu unitatea cel putin pana anul viitor!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Rambo / Whatever

• Hero Member
  • *
  • "The warrior's spirit is never broken."
Noroc ca am trecut la W7.. Pentru cei de mai sus nu va inteleg .. De cand am w7 totul imi merge mai bine decat cu XP ^^

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal