Author Topic:  272P4 de 27 inch, noul monitor de la Philips, disponibil in Romania  (Read 1194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

NEWS  272P4 de 27 inch, noul monitor de la Philips, disponibil in Romania  NEWS

Noul monitor are rezolutie Quad HD, sursa dubla MultiView si conectivitate prin webcam

Philips a lansat monitorul 272P4 cu diagonala de 27 inch, webcam integrat si microfon pentru conferinte. Panelul PLS oferă claritate mare a detaliilor iar functia MultiView le permite utilizatorilor sa vada doua imagini din doua surse diferite in acelasi timp, fară sa existe compromisuri in ceea ce priveste claritatea lor.

Cu ajutorul functiei MultiView, utilizatorii pot experimenta o lume a conectivitatii, putand aduna dispozitive multiple si rula continutul simultan pe ecran. Calitatea monitorului isi dovedeste eficienta: claritatea detaliilor este vitala pentru a asigura productivitatea fara urme de oboseala. Ecranul monitorului este destul de mare pentru ca experienta video-conferintelor sa fie una placuta.

Pe langa interfata HDMI, monitorul ofera posibilitati de conectivitate precum USB 3.0 si DisplayPort, un mod de conexiune intre PC si monitor ce se realizeaza printr-un cablu de pana la 15 metri lungime si care ofera un transfer de date de 21,6 Gbps/secunda, cu rate de refresh fara timpi de asteptare. In plus, exista posibilitatea de a crea conexiuni a monitoarelor de tip “daisy-chain”.

Philips 272P4 este disponibil in România la următoarele preturi: 2100 Lei (fara TVA) si 2650 Lei (cu TVA inclus).

Sursa: Yoda.ro

Oferit de: xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Fabulos monitor. <3

Offline [SG]StyLLez.

• Full Member
  • *
  • The Best Servers RNT and GZS !! <3
  • Real Name: Man Alin Bogdan
e superr
Cu totii suntem de acord cu frumusetea interioara si totusi lesinam dupa ambalaje.

Offline Joseph

• Senior
  • *
Ai de .... mea, asta ii super tare baa... cat are camera oare?
ii numa bun de utilizat la Vegas Pro pt ca vezi toate alea.
« Last Edit: 17 April 2013, 21:18:28 by Joseph »

Offline Dudutz

• Senior
  • *
  • Skilled Gaming
Awesomeee <3..sper ca de pasti sa-mi iau o dracie d`asta, ca nu mai suport monitorul asta de 19..

Offline Joseph

• Senior
  • *
Awesomeee <3..sper ca de pasti sa-mi iau o dracie d`asta, ca nu mai suport monitorul asta de 19..
Eu la vechiul PC aveam monitor Benq cu rezolutia 800x600 parca=)) si nici 15 inch nu cred ca avea =)))
Acum am pt laptop monitor de 22 inch si e foarte buna :D rez 1920x1600 sau 1800 nu stiu cum era =))

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
astia sunt ceva gen APPLE --> din ce in ce mai mari :))

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Uimitor xD Cate creatii noi.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal