Author Topic:  [Problema] Eroare  (Read 3188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oNLySky__.

• fainoșag
  • Spam Machine
  • *
  • FS nr şi el ♥
[Problema] Eroare
« on: 28 April 2013, 00:04:04 »
Cand il deschid,imaginea se face neagra si in colt jos imi apare un text(erroare).
« Last Edit: 11 December 2015, 22:53:06 by ActiON_ »

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
Re: Problema cu windousul !
« Reply #1 on: 28 April 2013, 01:02:24 »
Mie albastru imi era fundalu parca :-?.Reinstaleaza Windwosu

Offline Rambo / Whatever

• Hero Member
  • *
  • "The warrior's spirit is never broken."
« Reply #2 on: 28 April 2013, 01:28:28 »
Daca e cumva piratat e aiurea... pentru ca na.. s-a aflat ca e doar o copie si acuma cei de la microsoft opresc update-urile la pc tau sau   chestii de genu asta.. nu stiu exact.. daca nu e piratat chair habar nu am

Ca sa rezolvi nu trebuie sa reinstalezi nimic inca.. erau cateva metode.. sa cauti niste licente pe net si inca cateva.. GOOGLE IT si daca nu merge nimic reinstal win dar baga-l pe 64 bit daca ai pe 32.. adica depinde daca iti duce calculatorul.. eu il am pe 64 si nu sunt probleme
« Last Edit: 28 April 2013, 01:36:38 by Whisper.xD »

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #3 on: 28 April 2013, 05:20:44 »
Descarcati Windows Genuine. Mie mi sa intamplat asta si laptopuu meu mergea greu de tot ... trebuia sa astept vreoi 15-25 minute sa se deschida si sa pot conecta netul ; dar mi-am rebagat windowsul si merge perfecr la viteza lui.

1. Ori downloadezi ala(dar nu garantez ca te scapa de img neagra de pe desktop)

2. Reinstaleaza windowsu .......

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #4 on: 28 April 2013, 08:13:40 »
Ti-a expirat licenta de la windows ! ti-ai loat windows dela valabil 30 de zile ... si eu am la fel , dar windowsu tot asa functioneaza !

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
« Reply #5 on: 28 April 2013, 09:10:58 »
Cand il deschid,imaginea se face neagra si in colt jos imi apare un text(erroare).

Daca ai windows 7 am eu activator xD

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #6 on: 28 April 2013, 10:05:41 »
Daca ai windows 7 am eu activator xD

Ti se pare tie ca ar arata a WIN 7 /:) ?

Mai de graba e un Vista sau un XP Modoficat xD

Pai zi-ne si noua detalii . De ex : E piratat sau orijinal ? :S

Poate ti-a expirat licenta cum zic si cei de mai sus xD

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #7 on: 28 April 2013, 10:26:25 »
          Ala nu e Windows 7. Ori e un Windows XP Modat si piratat , expirat si varza , ori un Vista SP1/2 tot asa , piratat sau ti-a expirat licienta. Cel mai bine , cauta-ti un Windows 7 x64. Eu il folosesc si sunt extrem de multumit de el in x64 nu x32. Diferenta ? Imi foloseste mai bine resursele si asta se vede clar in jocuri - > GTA IV Windows 7 Ultimate SP1 x32 - > 10-15 FPS <- Lag , cand apasam o tasta , se bloca o fractiune de secunda , apoi ii dadea drumu iar. --> Windows 7 Ultimate SP1 x64 -> 25-40 FPS <- No lag + inregistrare video la 20-25 fps full ultra. O diferenta pentru ce ne mai intereseaza. San Andreas Multiplayer. Windows 7 Ultimate SP1 x32 - 70 fps max settings - Windows 7 Ultimate SP1 x64 - 100 fps constant max settings -

In concluzie , Windows 7 Ultimate x64 pare a fii cel mai bun si functional windows creeat de cei de la Microsoft. O mica comparatie intre el si Windows 8 , ar fii ca winows 8 , are o cu totul alta structura , este un fel e Windows de smartphone si tableta pentru PC , este bunicel intr-un Office , unde se lucreaza in Microsoft Office 2010 sau chiar viitoarele versiuni sau pentru lucrul de birou in general , nu gaming.

Daca vrei un link , gasi aici : http://forum.skilledg.com/index.php?topic=8112.0
   O mica paranteza , te anunt de acuma , ca unele kituri ale PC-ului , cum ar fii [ Daemon Tools , WinRar , Nero ] sau altele , nu pot fii compatibile cu versiunea x64 ale Windows-ului. Iti recomand sa iti faci o lista a kiturilor si sa le descarci Full Version x64 , pentru o mai buna functionare , apoi le pui pe un Stick USB.

EDIT : Apropo , asta asa ca mi-am reamintit , cand scrii acea imagine ISO pe un DVD , nu uita ca viteza de scriere sa fie cea mai mica pe care o poti seta in Nero. Vitezele sunt 2x , 4x , 8x , 16x [ tu pui 2x ] ( la mine asa e , acuma depinde si de DVD-Writer , ce viteze are disponibil , sunt unele cu 24x deci :) ]
                                                     Bafta in rezolvarea problemei , sper sa-ti fie de folos ce am " trancanit " mai sus :))
« Last Edit: 28 April 2013, 10:43:57 by Syder »
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting
« Reply #8 on: 28 April 2013, 10:29:14 »
Reinstaleaza win sau am avut eu o chestie care o instalai si nu mai avea nici o treaba da din pacate nu mai am instalu ala.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
« Reply #9 on: 28 April 2013, 11:29:13 »
          Ala nu e Windows 7. Ori e un Windows XP Modat si piratat , expirat si varza , ori un Vista SP1/2 tot asa , piratat sau ti-a expirat licienta. Cel mai bine , cauta-ti un Windows 7 x64. Eu il folosesc si sunt extrem de multumit de el in x64 nu x32. Diferenta ? Imi foloseste mai bine resursele si asta se vede clar in jocuri - > GTA IV Windows 7 Ultimate SP1 x32 - > 10-15 FPS <- Lag , cand apasam o tasta , se bloca o fractiune de secunda , apoi ii dadea drumu iar. --> Windows 7 Ultimate SP1 x64 -> 25-40 FPS <- No lag + inregistrare video la 20-25 fps full ultra. O diferenta pentru ce ne mai intereseaza. San Andreas Multiplayer. Windows 7 Ultimate SP1 x32 - 70 fps max settings - Windows 7 Ultimate SP1 x64 - 100 fps constant max settings -

In concluzie , Windows 7 Ultimate x64 pare a fii cel mai bun si functional windows creeat de cei de la Microsoft. O mica comparatie intre el si Windows 8 , ar fii ca winows 8 , are o cu totul alta structura , este un fel e Windows de smartphone si tableta pentru PC , este bunicel intr-un Office , unde se lucreaza in Microsoft Office 2010 sau chiar viitoarele versiuni sau pentru lucrul de birou in general , nu gaming.

Daca vrei un link , gasi aici : http://forum.skilledg.com/index.php?topic=8112.0
   O mica paranteza , te anunt de acuma , ca unele kituri ale PC-ului , cum ar fii [ Daemon Tools , WinRar , Nero ] sau altele , nu pot fii compatibile cu versiunea x64 ale Windows-ului. Iti recomand sa iti faci o lista a kiturilor si sa le descarci Full Version x64 , pentru o mai buna functionare , apoi le pui pe un Stick USB.

EDIT : Apropo , asta asa ca mi-am reamintit , cand scrii acea imagine ISO pe un DVD , nu uita ca viteza de scriere sa fie cea mai mica pe care o poti seta in Nero. Vitezele sunt 2x , 4x , 8x , 16x [ tu pui 2x ] ( la mine asa e , acuma depinde si de DVD-Writer , ce viteze are disponibil , sunt unele cu 24x deci :) ]
                                                     Bafta in rezolvarea problemei , sper sa-ti fie de folos ce am " trancanit " mai sus :))

Asa sa incepem.....
Nu a expirat nici o licenta..odata la nu stiu cate luni, Microsoft in lista de Update-uri introduc un Verificator sa verifice daca este piratat sau nu..deci l-au prins.
Si..nu inteleg de ce ii recomanzi Windows 7 daca nici nu sti resursele pc-ului acestuia xD, ai scris atatea, incat i-ai bagat atatea pe GAT ca nici el nu mai intelege nimic.
Treaba cu programele x64 si x86 ce ai spus tu ii o prostie, hmmm eu am x64 si am foarte multe programe x86, oare de ce imi functioneaza perfect ? Pai Logic orice OS pe x64 are si o parte pentru programele x86...adica pe intelesu tau are 2 Program Files.. Program Files ce-l normal x64 si Program Files (x86) ce-l pt 32 de biti.

Windows 8 este perfect si pentru utilizarile Home nu Office xD, este la fel ca Windows 7, doar ca are partea METRO si..cam atat XDDDD si functiile acelea care permite sa fie ca un Cer Senin pe o Tableta, este perfect si pentru Gaming..numa sa se stie folosi la asa ceva.

Ce-l mai corect si ok este viteza de 6x (pt. DVD-uri) si 32x/24x (pt. CD-uri). Nici mai mult..nici mai putin xD.

Logic ca cu x64 iti foloseste mai bine RESURSELE daca ai RAMI peste 3 GB.....Daca ai sub 3 GB nici daca te .... pe tine nu iti va functiona bine..asta e si logic, la fel si cu Windows 8...daca ai 2 GB sau peste 2 trebuie sa bagi x64, daca ai sub 2 trebuie x86 neaparat ! xD.

<hr>
<hr>
Acuma cu rezolvarea problemei Genuine Verificator...te pot ajuta eu, dar nu am cum sa te ajut printr-un comentariu..te voi contacta (sau ma vei contacta tu pe Y!M) eu pe Y!M, pentru restu sa va spun cum il ajut, ii sterg Geniune Verificator atata tot.
« Last Edit: 28 April 2013, 11:31:19 by [.E.m.O.]K1DDU »

Legend

Offline oNLySky__.

• fainoșag
  • Spam Machine
  • *
  • FS nr şi el ♥
« Reply #10 on: 28 April 2013, 12:38:02 »

Windowsul este XP Angel Live,e un windows modificat de un arab.
____________________________________________________________________________________
O sa vorbim pe Y!M Cristi.

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #11 on: 28 April 2013, 13:10:11 »
Windowsul este XP Angel Live,e un windows modificat de un arab.
____________________________________________________________________________________
O sa vorbim pe Y!M Cristi.

Pai vezi ca e piratat ...

Cum zice si K1DDU baga un detector xD .

Eu am patit similar .

Aveam Last XP ( XP Modificat => Vista ) si il reinstalasem odata .

Am reinstalat tot , incercasem sa fac configurari totu bine .

Iau AVG si imi da Broken Screen =]] .

Reinstalasem Win ala de 7 ori intr-o zi si nu stiam ce drq e .

A venit un baiat la mine si mi-a zis asa asa cum a zis si K1DDU .

Si in vara s-a bulit PC si a venit un amic si mi-a adus componente si mi-a bagat 7 Oringinal .

Si nu am probleme cu el , tre sa ai grija ce Win iei xD

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #12 on: 28 April 2013, 14:04:49 »
Eu v-as sfatui sa nu mai utilizati versiuni de Windows modificate de altii ! Utilizatile pe cele default ! Va inteleg ca folositi chestii piratate, in Romania nu prea sunt bani de asemenea chestii.

Foloseste Windows Genuine Advanced, eu am folosit ala cand am avut problema, si am scapat de ea. Pe viitor cand faci update-uri la windows asigura-te ca in acea lista cu update-urile nu este si Windows Genuine (sau cum se numea acolo), pentru ca acel update iti baga aia daca il detecteaza ca piratat. Eu acum cateva luni am scapat de faza aia ca am dat sa nu mai imi "zica" niciodata de acel update.

Syder, esti complet gresit, aproape, cel putin in faza cu utilizarea resurselor si programe x64/x86, a explicat K1DDU mai bine.

Windows x86 (32 biti) -> RAM 0-3gb -> mai mult de 3gb RAM nu poate folosi.
Windows x64 (64 biti) -> RAM 3+ gb -> cu mai putin de 3gb RAM merge mai prost decat cel x86. N-am testat, dar din cate am citit asa este. Si asa cam e logic, ca windowsul x64 iti elibereaza calculatorul sa utilizeze mai mult RAM la aplicatii, si daca n-ai RAM pentru acele aplicatii care cer mai mult decat x86 te-ai dus.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
« Reply #13 on: 28 April 2013, 16:54:05 »
Eu v-as sfatui sa nu mai utilizati versiuni de Windows modificate de altii ! Utilizatile pe cele default ! Va inteleg ca folositi chestii piratate, in Romania nu prea sunt bani de asemenea chestii.

Foloseste Windows Genuine Advanced, eu am folosit ala cand am avut problema, si am scapat de ea. Pe viitor cand faci update-uri la windows asigura-te ca in acea lista cu update-urile nu este si Windows Genuine (sau cum se numea acolo), pentru ca acel update iti baga aia daca il detecteaza ca piratat. Eu acum cateva luni am scapat de faza aia ca am dat sa nu mai imi "zica" niciodata de acel update.
Chiar asa ... mai bine descarcati ceva Default si daca va trebuie la XP interfata de Vista/7/8 deja exista Mix-uri pt. asa ceva...scri pe google doar 'windows vista/7/8 mix for windows xp' si gasesti.

Exact Windows Genuine Advanced te ajuta sa scapi de prostia aia, si iti anuleaza automat update-ul cu acea chestie.

Windows x86 (32 biti) -> RAM 0-3gb -> mai mult de 3gb RAM nu poate folosi.
Windows x64 (64 biti) -> RAM 3+ gb -> cu mai putin de 3gb RAM merge mai prost decat cel x86. N-am testat, dar din cate am citit asa este. Si asa cam e logic, ca windowsul x64 iti elibereaza calculatorul sa utilizeze mai mult RAM la aplicatii, si daca n-ai RAM pentru acele aplicatii care cer mai mult decat x86 te-ai dus.
Exact si mai ceva ce sa schimbat odata cu Windows 8.

Windows 8 x86 (32 biti) -> RAM 512 MB - 1,5 GB -> Mai mult de 1,5 GB nu poate folosi.
Windows 8 x64 (64 biti) -> RAM 2 GB - 2+ GB -> Mai putin de 2 GB nu este recomandat sa se foloseasca x64. "Cu mai putin de 2 GB RAM merge mai prost decat cel x86. N-am testat, dar din cate am citit asa este. Si asa cam e logic, ca windowsul x64 iti elibereaza calculatorul sa utilizeze mai mult RAM la aplicatii, si daca n-ai RAM pentru acele aplicatii care cer mai mult decat x86 te-ai dus."

Si cred ca asa va fi si in viitorul OS asa numitul Windows Blue (W8 SP1 sau W9 inca nu sa inteles nicaieri ...)

Problema rezolvata..i-am lasat pe Y!M rezolvarea !
« Last Edit: 28 April 2013, 16:57:06 by [.E.m.O.]K1DDU »

Legend

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal