Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Cand il deschid,imaginea se face neagra si in colt jos imi apare un text(erroare).
Daca ai windows 7 am eu activator
Ala nu e Windows 7. Ori e un Windows XP Modat si piratat , expirat si varza , ori un Vista SP1/2 tot asa , piratat sau ti-a expirat licienta. Cel mai bine , cauta-ti un Windows 7 x64. Eu il folosesc si sunt extrem de multumit de el in x64 nu x32. Diferenta ? Imi foloseste mai bine resursele si asta se vede clar in jocuri - > GTA IV Windows 7 Ultimate SP1 x32 - > 10-15 FPS <- Lag , cand apasam o tasta , se bloca o fractiune de secunda , apoi ii dadea drumu iar. --> Windows 7 Ultimate SP1 x64 -> 25-40 FPS <- No lag + inregistrare video la 20-25 fps full ultra. O diferenta pentru ce ne mai intereseaza. San Andreas Multiplayer. Windows 7 Ultimate SP1 x32 - 70 fps max settings - Windows 7 Ultimate SP1 x64 - 100 fps constant max settings - In concluzie , Windows 7 Ultimate x64 pare a fii cel mai bun si functional windows creeat de cei de la Microsoft. O mica comparatie intre el si Windows 8 , ar fii ca winows 8 , are o cu totul alta structura , este un fel e Windows de smartphone si tableta pentru PC , este bunicel intr-un Office , unde se lucreaza in Microsoft Office 2010 sau chiar viitoarele versiuni sau pentru lucrul de birou in general , nu gaming. Daca vrei un link , gasi aici : http://forum.skilledg.com/index.php?topic=8112.0 O mica paranteza , te anunt de acuma , ca unele kituri ale PC-ului , cum ar fii [ Daemon Tools , WinRar , Nero ] sau altele , nu pot fii compatibile cu versiunea x64 ale Windows-ului. Iti recomand sa iti faci o lista a kiturilor si sa le descarci Full Version x64 , pentru o mai buna functionare , apoi le pui pe un Stick USB. EDIT : Apropo , asta asa ca mi-am reamintit , cand scrii acea imagine ISO pe un DVD , nu uita ca viteza de scriere sa fie cea mai mica pe care o poti seta in Nero. Vitezele sunt 2x , 4x , 8x , 16x [ tu pui 2x ] ( la mine asa e , acuma depinde si de DVD-Writer , ce viteze are disponibil , sunt unele cu 24x deci ] Bafta in rezolvarea problemei , sper sa-ti fie de folos ce am " trancanit " mai sus
Windowsul este XP Angel Live,e un windows modificat de un arab.____________________________________________________________________________________O sa vorbim pe Y!M Cristi.
Eu v-as sfatui sa nu mai utilizati versiuni de Windows modificate de altii ! Utilizatile pe cele default ! Va inteleg ca folositi chestii piratate, in Romania nu prea sunt bani de asemenea chestii.Foloseste Windows Genuine Advanced, eu am folosit ala cand am avut problema, si am scapat de ea. Pe viitor cand faci update-uri la windows asigura-te ca in acea lista cu update-urile nu este si Windows Genuine (sau cum se numea acolo), pentru ca acel update iti baga aia daca il detecteaza ca piratat. Eu acum cateva luni am scapat de faza aia ca am dat sa nu mai imi "zica" niciodata de acel update.
Windows x86 (32 biti) -> RAM 0-3gb -> mai mult de 3gb RAM nu poate folosi.Windows x64 (64 biti) -> RAM 3+ gb -> cu mai putin de 3gb RAM merge mai prost decat cel x86. N-am testat, dar din cate am citit asa este. Si asa cam e logic, ca windowsul x64 iti elibereaza calculatorul sa utilizeze mai mult RAM la aplicatii, si daca n-ai RAM pentru acele aplicatii care cer mai mult decat x86 te-ai dus.