Author Topic:  Anunt ! ---> Leave <---  (Read 4392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
Anunt ! ---> Leave <---
« on: 18 June 2013, 21:12:51 »
          Salutare.
     Am facut acest topic pentru a anunta plecarea mea. De ce ???! Uite ca asa mi-a venit mie. Multiple motive si definitive !
     Poate o sa ziceti " Aii , iar zice asta ca face asa si face invers cum a mai facut " , stop , nu nu , asta e chiar pe bune. Voi parasii SkilledGaming , SA:MP [ ASW/GZS ] , NFS-urile , CS-ul , COD-urile , FIFA-urile , jocurile in gama larga care-mi merg pe PC.
   Primul motiv , ar fii ca am inceput sa ma plictisesc sa fac aceleasi lucruri la nesfarsit , PC - Gaming prostii copilaresti. Am ajuns la varsta de 17 ani in care pot zice ca sunt in pragul majoratului , iar acesta este un moment important din viata unui elev/cetatean/adolescent. Am de gand sa ma apuc sa fac cateva scoli de diverse , sa am diplomele la mana sa stiu un lucru.
     Al doi-lea motiv , pierderea de vreme inutil , in care as putea face ceva util , cum ar fii : Pierd timpul pe SA:MP. Da de ce sa fac asta , cand pot s-o ard cu o fata spre exemplu , intr-un parc sau la o terasa la un suc ceva. Metin2 RO sau alte jocuri. De ce sa fac asta , cand pot iesii pe-afara , pot cunoaste lume , baieti si cine stie , poate chiar un Football intre baieti mari. De ce sa pierd acest timp , cand pot face ceva pentru mine sau pentru parintii mei ? De ce sa stau toata ziua in casa la PC , facand lucruri care mai tarziu nu o sa ma ajute nimic [ jocurile ] in loc sa-mi scot fratiorul la o plimbare cu bicicletele spre exemplu sau la un tenis amical intre frati ????  Nah , gata. Aici spun STOP !

Calmati-va. Nu voi disparea de tot. Voi mai vizita SG-ul din cand in cand , ocazional si pe mess ma veti gasii mereu de pe telefon. La PC , voi intra doar ca sa invat lucruri noi cum ar fii editarea filmelor sau alte chestii Multimedia din care se poate scoate un ban acolo paralel cu locul de munca din cand in cand , pentru diversele materiale scolare ce vor urma in anii urmatori si alte activitati importante.
     Pentru unii , este o bucurie mare ca plec.. pentru altii nu , imi va lipsii un singur lucru. Drift-ul , a fost frumos cat a fost dar gata. Imi veti lipsii si voi , comunitatea , dar asta este. Cu alte cuvinte , iau viata de coada incetul cu incetul.

Va salut si va doresc Distractie Placuta !

by Syder
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Anunt ! ---> Leave <---
« Reply #1 on: 18 June 2013, 21:16:48 »
Drum bun, cale batuta.

Ne-ai innebunit cu astea ... si cu fetele tale, bagati-le pe gat. Si poti face toate alea DACA N-AI MAI FI ASA DISPERAT DE PC, AI PUTEA DOAR S-O LASI MAI MOALE, nu sa iesi de tot. -.-'

Copil copac.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #2 on: 18 June 2013, 21:18:39 »
Bafta fratioare in viata , speram sa ne vizitezi mai des  >:D< eu unu nu voi pleca niciodata de pe aceasta comunitate ..

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #3 on: 18 June 2013, 21:21:24 »
Drum bun, cale batuta.

Ne-ai innebunit cu astea ... si cu fetele tale, bagati-le pe gat. Si poti face toate alea DACA N-AI MAI FI ASA DISPERAT DE PC, AI PUTEA DOAR S-O LASI MAI MOALE, nu sa iesi de tot. -.-'

Copil copac.

Mersi mersi , o iau ca pe un compliment , daca atat te duce , fara suparare.
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting
« Reply #4 on: 18 June 2013, 21:23:02 »
Bafta Syder:D

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
« Reply #5 on: 18 June 2013, 21:24:06 »
:-h   ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^   :-h

Sti? Asta ar trebui sa facem toti.Pierdem timp ca idioti la calculator,si in timpu` asta putem face altceva.
Doar acum mi-am dat seama ce fel de om esti :)
Nu vreau sa incep cu chestii : "La revedere" si in gand te fac fraier ca pleci.Eu iti urez doar

Bafta incontinuare si in viata ;)
« Last Edit: 18 June 2013, 21:30:20 by کKenTT___«3 »

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #6 on: 18 June 2013, 21:25:51 »
Bafta Sydere !

Offline HellGirl__

• Junior
  • *
  • Real Name: Diana
« Reply #7 on: 18 June 2013, 21:26:05 »
Whoa , calm down. Te lepezi de pc ? *.* Oricum, bafta cu fetele si pe mai incolo' :))

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #8 on: 18 June 2013, 21:26:59 »
Whoa , calm down. Te lepezi de pc ? *.* Oricum, bafta cu fetele si pe mai incolo' :))
90% Da

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Don't worry, be happy.
« Reply #9 on: 18 June 2013, 21:27:36 »
Iar incep telenovelele ... a inceput Marian candva, si asta dupa el calare.

Fetele ... gen Jabba The Hut ? -.-'

Aw, forgot something:

Pentru ca: e viata ta, nu a noastra.
« Last Edit: 18 June 2013, 21:36:26 by [SG]RaZzZzoR »

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #10 on: 18 June 2013, 21:29:29 »

" Fetele " apartineau de un exemplu ! In plus , nu ma compara pe mine cu Marian , so te rog frumos ;)
   A si inca ceva , n-as mai comenta , ca sunt unii ce duc lipsa de .. grav , 50% din profile au gagici 75% goale , sau cu spatele sau in pozitii indecente , asa ca nu mai comentati. A si , daca tie nu-ti pasa e problema ta,  nu m-ai cunoscut indeajuns ca sa iti pese , dar altii care ma stiu cat decat poate le pasa. So , vorbeste in numele tau Razor.
« Last Edit: 18 June 2013, 21:39:07 by Syder »

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
« Reply #11 on: 18 June 2013, 21:30:45 »
Sarumana Syder
BAFTAA CU FETELE 8-|

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
« Reply #12 on: 18 June 2013, 21:31:11 »
BA... Va dau una de zici ca nu`i adevarat... Ce va tot luati ma de el ?... nu a fost bun ? cand ati avut nevoie de ajutor , va ajutat...wth?

Bafta Sydere ;)

P.S. Uitativa ma si la voi astia care va luati de el.. o sa ajungem toti la etapa cand o sa ne plictisim de ``COMP``  , ne pierdem vremea acum .. dar syder macar gandeste ... vrea sa faca ceva in viata... eu sunt decis ce voi face si ceea ce vreau...asa ca Shut UP !

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #13 on: 18 June 2013, 21:56:13 »

Aw, forgot something:

Pentru ca: e viata ta, nu a noastra.
Nu ma innebuni si poate mai are si prieteni pe aceasta comunitate,nu te supara,carora le pasa de el!

BA... Va dau una de zici ca nu`i adevarat... Ce va tot luati ma de el ?... nu a fost bun ? cand ati avut nevoie de ajutor , va ajutat...wth?

Bafta Sydere ;)

P.S. Uitativa ma si la voi astia care va luati de el.. o sa ajungem toti la etapa cand o sa ne plictisim de ``COMP``  , ne pierdem vremea acum .. dar syder macar gandeste ... vrea sa faca ceva in viata... eu sunt decis ce voi face si ceea ce vreau...asa ca Shut UP !
Iti dau perfecta dreptate!Recunosc,exagereaza si el,a judecat gresit!Cand vad aceste reply-uri mi se face greata.Cand voi sunteti perfecti puteti sa spuneti orice.Syder pur si simplu a spus tot ce ii era pe suflet,poate ca la unii dintre noi ne pasa,ce face prietenul nostru si are si el tot dreptul sa spuna aceste lucruri.Caruia nu-i convine sa nu posteze si gata,daca nu va pasa de viata lui de ce postati?Pentru +1?JALNIC!
 Am terminat discutia.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #14 on: 18 June 2013, 22:12:28 »
     Hai , mai multe critici , sa curga ca la ciusmea. Inainte sa judeci pe X sau Y , uita-te-n oglinda si intreaba-te " Ba , eu-s perfect ??? " so .. Cui nu-i convine , sa si-o bage-n lenjeria intima si sa treaca la alt topic.
« Last Edit: 18 June 2013, 22:14:56 by Syder »

Offline BiGdOg

• I'm a
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Nothing about me, what about you?
« Reply #15 on: 18 June 2013, 22:13:18 »
Frate,parerea mea e ca luati totul totul totul PREA PREA PREA PREA tare.
N-ai timp sa faci ceea ce-ti place si sa stai si o ora la PC?Eu cred ca ai avea timp ;;).
Aici ai mare dreptate si sper sa nu te superi pe mine,eu iti zic asta DOAR din amicitie, la 17 ani un baiat ca tine(din cate am vazut din poze nu pari genu ala batut in cap si innebunit de parinti) sa stea si sa puna atata pasiune intr-un kkt de joc n-am mai vazut.
Adica frate la 17 ani ar trebui sa iesi cu prietenii,sa te bucuri ca mai ai un an de copilarie,sa te bucuri de liceu,de viata,de TOT,sa gusti si tu putin viata cu toate ca e dura,stiu si eu sa faci tot ce-ti vine in minte.
Pe unii chiar ii inteleg,uite un exemplu concret Stuntman.
Te injura,te face in toate felurile pt. ca stie ca el n-o sa iasa niciodata din casa sa-l prinzi si sa-i dai o mama de bataie :-w :)).Dar frate pe el chiar il inteleg.Adica sunt per-convins ca viitoru lui n-o sa fie unu de kkt,sa stea si sa munceasca la un magazin pe 5 mil. salariu:).
Sper sa nu te superi pe mine,dar asta e nu prea imi place sa spun "VAiii nu plecaaaaa,ce prost esti",intelegi tu,sa stau sa ma lingusesc de tine cand eu simt altceva.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #16 on: 18 June 2013, 23:11:37 »
Pe unii chiar ii inteleg,uite un exemplu concret Stuntman.
Te injura,te face in toate felurile pt. ca stie ca el n-o sa iasa niciodata din casa sa-l prinzi si sa-i dai o mama de bataie :-w :)).Dar frate pe el chiar il inteleg.Adica sunt per-convins ca viitoru lui n-o sa fie unu de kkt,sa stea si sa munceasca la un magazin pe 5 mil. salariu:).
GTFO SI LOL MA =)))

Hai , mai multe critici , sa curga ca la ciusmea. Inainte sa judeci pe X sau Y , uita-te-n oglinda si intreaba-te " Ba , eu-s perfect ??? " so .. Cui nu-i convine , sa si-o bage-n lenjeria intima si sa treaca la alt topic.
Nu eu ma intreb in oglinda daca-s perfect, ci ea-mi spune inainte ca-s perfect. :P

Offline •>xReLiAn.<•

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Administrator ASW
« Reply #17 on: 19 June 2013, 06:17:17 »
Bafta !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #18 on: 19 June 2013, 06:41:30 »
GTFO SI LOL MA =)))
Nu eu ma intreb in oglinda daca-s perfect, ci ea-mi spune inainte ca-s perfect. :P

Tu te vezi perfect , but i'm sorry. Nu esti !

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
« Reply #19 on: 19 June 2013, 10:21:40 »
'L.O.L ,  bye.

Legend