Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
@Laur-Cel mai frumos tip de pe acest forum,cel mai modest,cel mai bun la toate,de ne egalat,am spus modest?,cel fara de care viata ar fi un chin,cel care va pune intr'o dispozitie buna oricand aveti nevoie,acel,acel,acel unic,Laur,care nu stiu daca am zis ,este modest.
Play-Intactu` aka Speedy,aka deep,aka multe alte nume u.u,doriftaru1337,tiganu` care conduce un elegy negru,care are serverul SR,care nu mi'a dat owner ci doar un admin lvl 8 ,omul pe care il cunosc inainte sa creez EterNity'ul,deci de destul timp.
FELICITARI FAA . Dar tu esti Sotia boule .
Fail ma ... tot nu m-ai facut. Nice post. ;3 Am observat c-ai stat cateva ore la el. ))) EDIT: 6843 caractere ... foarte aproape de postul meu cu aproape 27000 caractere.
PArca aveam 699 de copii si ne-am casatorit de 5 ori . Nu mai stii nimica , pff , praf . FELICITARI FAA . Dar tu esti Sotia boule .
Biggy-Omul care a avut incredere in mine,care m'a luat la primu drift clan battle de pe acest forum (EtN vs NN) chiar daca nu s'a terminat foarte frumos,din potriva,s'a terminat urat,s'a certat cu Dudutz..Omul care m'a invatat ce este acela numpad,il respect foarte mult,chiar daca s'a suparat odata urat pe mine din cauza unui accidentu cu Radu..Fratele meu Caine <3
EDIT: 6843 caractere ... foarte aproape de postul meu cu aproape 27000 caractere.