Author Topic:  # Diez 500  (Read 3341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Laur

• Face down,A$$ up,That's the way I like to f*ck. #MasterOfCensor
  • Hero Member
  • *
  • I was a creature before I could stand .
  • Real Name: AKA:HighSkill,Simpatique
# Diez 500
« on: 04 April 2014, 23:44:54 »
Am ajuns de cifra magica de 500=300 de spartani si 200 de puradei.
BTW,acest post poate salva copii din africa.
Ok,deci am ajuns la postul cu numarul 500 si 2 ani si ceva pe SG <3 (sunt un lenes fara de seama ...)Am de multumit multor persoane dar prima oara incep cu acest discurs care vă va lăsa în lacrimi pentru că o să plangeti pentru ca nu ati fost trecuţi aici XD
În acest post o sa mulţumesc in special prietenilor dar si celor cu care nu am petrecut prea mult timp ,dar mi'au lasat o impresie placută,acesta as vrea sa fie si cel mai lung post de pe forum dar,nu am destulă imaginaţie pentru asta <3.Deja m'am plictisit sa scriu cu diacritice,va prindeti voi -.-"
Ok deci incepem.
@Laur-Cel mai frumos tip de pe acest forum,cel mai modest,cel mai bun la toate,de ne egalat,am spus modest?,cel fara de care viata ar fi un chin,cel care va pune intr'o dispozitie buna oricand aveti nevoie,acel,acel,acel unic,Laur,care nu stiu daca am zis ,este modest.

Fratiorii <3
KiLlEr98,tipu care a fost mereu langa mine <3,spartanul cel mai tare,omu` care are poza cu Connect-r,tipul cu care vreau sa ma duc in Saint Tropezzz,si el se apropie de postul cu numarul 300,nu il cunosc de atata timp ca pe altii,dar,stiu ca pot avea incredere cu orice in el.
oNlsky-Nenea doar ceru`,sau soarele albastru,cum vreti sa ii spuneti,un alt om in care am avut o incredere imensa,si am facut bine ca am avut incredere in el,stiu ca nu ma va dezamagii niciodata XD,l'am invatat tot ce am putut,si a prins destul de repede,fratioru meu pentru totdeauna <3
Csikii-Nenea pe care il cunosc de un an si ceva,cel la care am fost in vizita,si am mancat carnaciori de bere la 2 noaptea =]]],un tip super,daca il respecti,e in stare sa isi de'a mancarea de la gura pentru tine.Nu as putea spune ceva de rau despre el nici macar platit..Cu mine s'a purtat exemplar tot timpul,asa ca si eu l'am respectat.
Wanty-Chiar daca sunt certat cu el,ramane fratiwer,u.u,desi o sa imi ia ceva timp sa ne impacam,cu el ma cunosc de cel mai mult timp de aici,omu cu perusii,cel care s'a jucat cam un an intreg Terraria,de l'am terminat
Biggy-Omul care a avut incredere in mine,care m'a luat la primu drift clan battle de pe acest forum (EtN vs NN) chiar daca nu s'a terminat foarte frumos,din potriva,s'a terminat urat,s'a certat cu Dudutz..Omul care m'a invatat ce este acela numpad,il respect foarte mult,chiar daca s'a suparat odata urat pe mine din cauza unui accidentu cu Radu..Fratele meu Caine <3
Remus Sirianu aka Relian-Bogdaneeel,photoshoperul,cel care a invatat sa foloseasca photoshopul pentru ca nu arata deloc bine in poze,si l'a luat sa isi acopere cosurile<3,cel cu care am facut cel mai mult DM evar,cel care nu vrea sa isi faca skype :-w,cel care tine cu Dinamo ca si mine <3,fratele meu din alta tara,Remus.
Pixuletz-El a fost un om care a muncit ceva sa imi castige increderea,si acum numai da doi bani pe mine,glumesc =]],fost co-owner la EtN,un om grozav,photoshoper nebun.El e pixul care mereu mi'a lipsit in penar XD.
Play-Intactu` aka Speedy,aka deep,aka multe alte nume u.u,doriftaru1337,tiganu` care conduce un elegy negru,care are serverul SR,care nu mi'a dat owner ci doar un admin lvl 8 :-w,omul pe care il cunosc inainte sa creez EterNity'ul,deci de destul timp.
Christi GIZAZ-Sotia mea dulce,pe care o insel cu tot forumu` <3,nu o cunosc de mult timp da deja ne'am casatorit de 3 ori si am facut 69 de puradei
Blood-Sanjele,aka bobo,nebunu` care e peste tot prin afisele din San Andreas,ala de pune manele toata vara,si ma cunosc cu el de pe 0.3b parca :-?
Strumfman aka omu zambila-Nenea care freaca bilute de iepurasi toata ziua si are un bulan inimaginabil ,trollu` comunitatii(da nu d'ala care enerveaza lumea,d'ala cu un ochi)
Apple-Maru stricat care tot se apuca si se lasa de sa:mp :-w
Nesquaciu-Prima persoana care a avut incredere in mine pe RsE =]
Sebi-Aka mefx,style-bulangiu bancii mele de rezerve. =]] .Ce sa zic,ma cunosc cu el dintr'o seara in care se chinuia sa drifteze cu mana rupta =]]
B@dboyu-Persoana care ma saluta mereu cand intram pe RsE
Soft-Nebunache care avea voce de darth vader cand am vorbit prima oara cu el,de asemenea omu care m'a luat sa filmez 5 ore ca apoi sa piarda filmarea <3
Andrei-Grasuuu ,5 tone ai <3,ai fost zgarca odata :-w,da ma rog,de asemenea ala care se enerveaza mereu si isi baga genitalele in tot ce prinde =]]
Stresh-Omu care ma enerva atunci cand isi lua mereu casa in baza EtN dar acum un an sau doi am devenit prieteni XD
Serpalau-De care imi era foarte frica la un momentdat,imi era frica de un ban de la el,dar acum este o persoana foarte de treaba
Vasy-Omu` pe care il cunosc de cand era o ditai baza a clanului lui xXx ,cu ditamai xXx scrisu deasupra ei =]] .
Marean-Aka lazar,niggau gras,din mangalia,mafeot rapper cu pantalonii lasati la fund :33
Shatgan-Nenea Barcelonistu cu shotgun,care m'a ajutat mult,a petrecut destul de mult timp sa imi arate piese bune de pc,ma inteleg foartee bine cu el,fratele meleu Ionut <3.Omu cu 600 de ore o.o

Surioarele
Kidda-u.u,Iulia,singura fata care numai joaca SA-MP si inca tin legatura,fata cu care mergeam cu bamweu =]],o plimbam mereu,statea numai cu mine in masina,nu cu voi,luzarilor.
Pixie-Pisicuta nebuna,cea care mi'a facut cunostinta cu kidda,cea careia la inceput ii era rusine sa vorbeasca pe chat,si o chema angii gifts,iar acum este exact opusul ei.Like dat <3.
Cristina-Ne stim de mult timp,dar am inceput sa vorbim mai mult de vreo 4 zile ,pentru ca eu sunt un perv nebun,si stiu sa fiu amuzant :3
Hellgirl-Ne'am reintalnit azi,atat am de spus.A da,si pentru ca ai spus ca nu ti'am zis Buna!..Buna.

Best friends

Tavi-Tigareta pallmall,cu care driftam acu ceva timp.
Star-Omu care a invatat cel mai bun lucru de la mine adica sa zica "blood pute".
Ultimate-Primu bodyguard a meu si a lu nes,cu care nu am mai vorbit de vreo 4-5 ani.
TheKing-al doilea bodyguard a meu si a lu nes (amandoi s0beisti) cu care nu am mai vorbit de vreo 2 ani =]]
JustUnique- aka Dori,uratu`,atat am de spus despre el
KisHumma-Omu care m'a invatat C-Bug,R-Bug,S-Bug..
Smoky-Iulian cel simplu,care atunci cand era voie cu S0b pe server,faceam wheelie cu ajutorul s0bului cu sabre =]]
SantosSeby-Aka Sabina,nebunaaaaaaaaaaaaaaaa <3,atat.

Friends
Xplod-nenea dansator,cu care am vorbit de maxim 7 ori. =]] Lel.
Duda-Omu care ma uraste,desi o fost driftkingsilviu1441.
Ender-o fost o experienta minunata in semifinala

Andrei Tupac-La cerere,bulan ca ai fost cu mine in confa =]]

Imi pare rau daca am uitat pe cineva,sper sa nu va suparati,dar nu imi mai amintesc,am alzhaimer =]].Pe bune ,scuzati-ma...
Daca am uitat pe cineva,lasati in reply si dau edit :)

Nu am reusit sa intrec recordul :c,ok,zbye.

« Last Edit: 05 April 2014, 11:03:37 by Laur »

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Re: # Diez 500
« Reply #1 on: 04 April 2014, 23:54:52 »
Ba esti nebun...

@Laur-Cel mai frumos tip de pe acest forum,cel mai modest,cel mai bun la toate,de ne egalat,am spus modest?,cel fara de care viata ar fi un chin,cel care va pune intr'o dispozitie buna oricand aveti nevoie,acel,acel,acel unic,Laur,care nu stiu daca am zis ,este modest.

Cel mai modest.

Play-Intactu` aka Speedy,aka deep,aka multe alte nume u.u,doriftaru1337,tiganu` care conduce un elegy negru,care are serverul SR,care nu mi'a dat owner ci doar un admin lvl 8 :-w,omul pe care il cunosc inainte sa creez EterNity'ul,deci de destul timp.
Da mersi, cine iti mai da mure ? cine ia zi, cine ? :-w

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
« Reply #2 on: 04 April 2014, 23:56:26 »
PArca aveam 699 de copii si ne-am casatorit de 5 ori . Nu mai stii nimica , pff , praf . FELICITARI FAA . Dar tu esti Sotia boule .

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #3 on: 04 April 2014, 23:59:42 »
Dafuq ! =))

Se lasa cu batut recorduri :))

Bravo frumoasa mea '3

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #4 on: 05 April 2014, 00:01:57 »
=)) Fail ma ... tot nu m-ai facut. =))

Nice post. ;3 Am observat c-ai stat cateva ore la el. =)))

FELICITARI FAA . Dar tu esti Sotia boule .
=))))

EDIT: 6843 caractere ... foarte aproape de postul meu cu aproape 27000 caractere. :))
« Last Edit: 05 April 2014, 00:04:31 by ![]stuntman[]! »

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
« Reply #5 on: 05 April 2014, 00:06:37 »
=)) Fail ma ... tot nu m-ai facut. =))

Nice post. ;3 Am observat c-ai stat cateva ore la el. =)))
=))))

EDIT: 6843 caractere ... foarte aproape de postul meu cu aproape 27000 caractere. :))
Mai ai de mancat Laura .

P.S: Noi 2 inca ne certam pe tema cine e sotia , el tot crede ca eu sunt , dar el e >:P .

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #6 on: 05 April 2014, 07:00:48 »
Bravooo :> Asa va vreau .

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
« Reply #7 on: 05 April 2014, 09:43:54 »
Oododod,bvbvb :c

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #8 on: 05 April 2014, 10:21:54 »
Forza xXx :))

Felicitari bro ^^

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Laur

• Face down,A$$ up,That's the way I like to f*ck. #MasterOfCensor
  • Hero Member
  • *
  • I was a creature before I could stand .
  • Real Name: AKA:HighSkill,Simpatique
« Reply #9 on: 05 April 2014, 10:56:41 »
PArca aveam 699 de copii si ne-am casatorit de 5 ori . Nu mai stii nimica , pff , praf . FELICITARI FAA . Dar tu esti Sotia boule .

Nu's eu sotia,ca nu's eu ala cu femeia din el la avatar,tu esti sotia,eu barbat spartan adevarat,cu postu asta s'a nascut al 202-lea puradel :3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline BiGdOg

• I'm a
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Nothing about me, what about you?
« Reply #10 on: 05 April 2014, 11:00:31 »

Biggy-Omul care a avut incredere in mine,care m'a luat la primu drift clan battle de pe acest forum (EtN vs NN) chiar daca nu s'a terminat foarte frumos,din potriva,s'a terminat urat,s'a certat cu Dudutz..Omul care m'a invatat ce este acela numpad,il respect foarte mult,chiar daca s'a suparat odata urat pe mine din cauza unui accidentu cu Radu..Fratele meu Caine <3

:epiccry:
Good job bro,still my favourite simpatic!
N-o sa uit niciodata prima ta conversatie pe skype,cea cu mine in care am stat creca vreo 5-6 ore sa filmam :))

Offline Cancer.

• Da !
  • Senior
  • *
  • AsW The best Server ^^
  • Real Name: Sergiu :))
  • Steam ID: stunterx98
« Reply #11 on: 05 April 2014, 11:26:36 »
Ala`i TOATI ! Mniezu` o sa depasesc si eu la 500 . . .
P.S: Post 300 !
P.S2:Mai am 200 post`s !

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #12 on: 05 April 2014, 14:34:15 »
=))) nici nu mai stiu cand neam cunoscut xD , îmi aduc aminte ca team intrebat intro seara daca esti fata =)))) Christian, aşai că am avut dreptate in legatura cu Simpalau xD P.S. Ai uitat sa precizezi la mine ca eu sunt singurul care iti spune si acum SIMPALAU . ami ca ai facut si tu 500 de posturi

Offline •>xReLiAn.<•

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Administrator ASW
« Reply #13 on: 05 April 2014, 14:51:39 »
Bravo . :))

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
« Reply #14 on: 05 April 2014, 17:41:58 »
Felicitari!P.S. BLooD pute!
Last moment with Paul Walker!

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #15 on: 05 April 2014, 20:47:47 »
WTF! =))

Bravo Bro!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal