Author Topic:  M-am saturat!  (Read 2635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
M-am saturat!
« on: 16 June 2014, 17:36:01 »
Dragi membri.Astazi am fost luat la rost de catre MefX,ca nu am intrat pe SL,serverul pe care am fost founder,si ca fiind founder nu am dat 3 euro lunar.A inceput sa imi zica mie de sala,cum am bani de sala.Acum,ca tot am ajuns aici,as vrea sa va zic,sa stiti si voi,nu am o familie cu o stare materiala foarte buna,si am si precizat ca NU voi da bani pentru un joc virtual.
   In lumea de azi totul se misca in jurul banilor,poti cumpara totul.Eu de 3 ani ma straduiesc sa ajut aceasta comunitate,si va zic sincer ca din staff singurul care mai face ceva e vasy,play si eu.Fara sa jignesc pe cineva.Voi credeti ca se poate rezolva totul cu banii?Dispar adevaratele valori,respectul,credinta.Voi ma stiti pe mine,stiti cum sunt,stiti ca de 3 ani ma straduiesc(si nu zic asta sa ma laud,desi am de ce).Conduc un clan,un gang,ajut forumul,fac tot posibilul.
  Ma rog,sa nu lungesc povestea.Ideea e ca de azi nu mai sunt founder pe SL,Mefx si-a gasit o "founderita" care evident ii da bani,ceea ce eu nu pot.As vrea sa va anunt ca sunt dispus sa preiau si SG pe CS.
« Last Edit: 16 June 2014, 20:25:18 by ![]stuntman[]! »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
Re: M-am saturat!
« Reply #1 on: 16 June 2014, 17:48:58 »
Crezi ca toti avem o familie bogata ? Sunt unii care au plecat din Romania , sa lucreze in strainatate , din cauza baniilor . Ai dreptate ,
In lumea de azi totul se misca in jurul banilor,poti cumpara totul
Lawl Mefx, Pentru 3 euro ? Stai putin , a zis bad ca nu plateste nimica ? A zis ma ? Daca a zis atunci de ce acuma il "certi" ( il bati la cur cu palma pana devine rosu si curge sange ) ca nu a platit 3 euro? Lawl frate , am vazut ca ai iesit din SG din cauza MEA , dar ce ai ma cu altii  ? Ca imi sunt prieteni sau ce ? Lawl frate , eu nu ti-am zis sa iesi din clan . Apropo bad , eu as zice asa " Eu , tu si Play , pentru ca e bine sa fim in 3 , dar nu stiu daca e de acord Play/Stuntman , eu am facut cererea aia pentru SG pe CS , si sincer sunt dispus sa risc , normal , pentru binele clanului . Mefx a fost ca Spike ( sau cum se scrie :)) ) , ( Imi pare rau daca zic asta Spike )  adica nu facea mai nimica pentru clan , 2-3 antrenamente si gata . Ce zici play de 3 lideri ? Si daca e putem sa il punem / sa nu-l punem pe bad la moderatori . Eu asa as face , nu strica 3 lideri , sa zicem ca un lider are o saptamana proasta / luna proasta , (calm bad nu fac aia cu secole :]] ) sunt alti 2 lideri care se pot ocupa de clan nu ? Sper ca ati inteles ceea ce am scris , si sper sa fii de acord play cu 3 lideri . Normal daca vreti unu din voi 2 sa fie principalu ( daca e sa fie 3 lideri ) pe mine nu ma intereseaza sa fiu principal .
Lawl am vorbit mai mult despre Mefx / Cs decat despre argumentu "M-am saturat" =)))
Sper ca m-ati inteles .

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #2 on: 16 June 2014, 17:55:44 »
Nu e vorba ca doar eu mai fac ceva pe aici, ca nu imi cade mana.

Mefx face cum am facut eu acum ceva timp cand am iesit din SG din cauza lu' Chris si a lu Star ( cand ma 'certasem' cu ei, defapt ei se certase cu mine, dar infine ).

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
« Reply #3 on: 16 June 2014, 18:11:51 »
Am uitat de cei 2 administratori,inafara de ei 2 m-am referit la cei care fac sau nu ceva.L-am uitat si pe Syder,care chiar daca nu se implica destul de mult,e un om de incredere!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #4 on: 16 June 2014, 18:23:27 »
te inteleg bro ! nici eu nu am o situatie materiala , excelenta . Mefx cred ca a cam exagerat . O intrebare pun : Mefx ' tu ai dat acei 3e ? :|

Cum era si la GZS . Nu stuntman platea hostu , ci cristi :)) Acum , sa iti plateasca ala pe care o sa il pui tu founder in locu lui B@d , sa vedem daca iti plateste :))

Eu incepusem sa dones pe ASW la un momentdat , dar apoi am stat eu si m-am gandit ca nu are rost :)) In loc sa strang banii , eu ii dau intr-un joc :D

Buna alegere B@d :D Mai bine te lasi de SL , decat sa dai bani aiurea :)) Daca era un server cu peste 30 jucatori mai ziceam , dar asa :))

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
« Reply #5 on: 16 June 2014, 18:24:07 »
Chiar asa Mefx? Faci mare caz pentru 3 euro frate.Tu l-ai pus pe badboy founder ca sa iti intretina tie server-ul? Sa stii ca nu toti au bani pentru prostii din lumea virtuala sau unii au , dar nu vor sa-i dea pentru ca se pot descurca si fara.
Bad ai mare dreptate.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #6 on: 16 June 2014, 18:37:30 »
Sa fim seriosi =))

Sa gasesti un nou "Founder"trebuie sa fi Mos Craciun :)) , mai ales sa aiba acces la ftp , foarte rar gasesti oamenii de incredere in ziua de azi .

Odata founder cu tine trebuia sa va ajutati reciproc , sa incercati sa ridicati server-ul impreuna , nu ca va certati pentru 3 e :))
Mefx , dupa subiectul de aici nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca nu esti demn sa conduci un server , nu ai calitatile/experienta necesara , cum ar fi daca ati avea peste 40ex jucatorii ? , v-ati certa pentru donatii ?

In ziua de azi e foarte greu sa populezi un server , mai ales nou . eu nu vad un rost in care aveti serverul deschis , va pierdeti timpul degeaba .

Mefx , incearca sa "aduci"oamenii langa tine , nu sa ii "alungi" . :)

Eu va recomand sa incercati sa colaborati , intr-un fel sau altul .. acei 3 e :)) , sa ii strangeti aman2 .. daca chiar aveti vointa de merge mai departe cu sv-ul , dar eu nu as mai merge mai departe :)

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #7 on: 16 June 2014, 18:46:56 »
Lume batuta in cap ! Atat am avut de zis.

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #8 on: 16 June 2014, 19:19:33 »
WOOOOOOOOOOW WOW WOW hai nu te oftica :) Eu cu tine nu am nimic se vede ca te deranjeaza ca MefX a facut asta a fost alegerea lui.
E treaba mea ca pot sa il ajut si ca pot sa ii donez de cate ori are nevoie fiecare cum poate . In al doilea rand eu am inceput sa invat script Bad :)) si o sa il ajut pe MefX , ceea ce tu nu ai facut-o .. acuma vi si te revolti .. cand iti zicea Mefx hai stai pe SL ca daca te vad pe tine playerii intra si ei tu statea pe GZS (nu am nimic cu acel server ) si ii ziceai la mefx : sti scriptul de la gzs bla bla bla e diferit de cel al sl-ului .. asa ca , nu crezi ca esti cam nesimtit sa vi sa te revolti in asa hal si sa zici ca te-a schimbat si ca nu mai esti founder.. iti inteleg situatia financiara si nu nu ma dau smechera, MefX te-a rugat foarte frumos sa stai pe SL ca doar acolo esti founder si ala era serverul tau dar pe tine nu te-a interesat !!! Nu vreau cearta ti-am zis asta doar sa sti, xD MefX m-a ales pe mine e decizia lui eu am acceptat cu cea mai mare placere.Nu te inteleg de ce vi acuma si te dai mare founder cand ai vazut ca te schimba si nustiu ce ai sarit 1 2 pe SL ptr ca pe GZS era 1 player si pe SL erau 10 playeri , eu vreau sa raman prietena cu tine , cum ti-am spus si repet asta esti foarte de treaba insa ai si tu vina ta in asta.  :ayfkm:
Sa fim seriosi =))

Sa gasesti un nou "Founder"trebuie sa fi Mos Craciun :)) , mai ales sa aiba acces la ftp , foarte rar gasesti oamenii de incredere in ziua de azi .

Odata founder cu tine trebuia sa va ajutati reciproc , sa incercati sa ridicati server-ul impreuna , nu ca va certati pentru 3 e :))
Mefx , dupa subiectul de aici nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca nu esti demn sa conduci un server , nu ai calitatile/experienta necesara , cum ar fi daca ati avea peste 40ex jucatorii ? , v-ati certa pentru donatii ?

In ziua de azi e foarte greu sa populezi un server , mai ales nou . eu nu vad un rost in care aveti serverul deschis , va pierdeti timpul degeaba .

Mefx , incearca sa "aduci"oamenii langa tine , nu sa ii "alungi" . :)

Eu va recomand sa incercati sa colaborati , intr-un fel sau altul .. acei 3 e :)) , sa ii strangeti aman2 .. daca chiar aveti vointa de merge mai departe cu sv-ul , dar eu nu as mai merge mai departe :)

NU l-a alungat nimeni.. el nu a vrut sa vina pe SL de cate ori l-a rugat MefX eu nu ma mai bag in asta, e decizia lui si el decide in continuare daca voi ramane sau nu founderul acestui server.. a da si credema ca sunt de incredere xD :) .

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
« Reply #9 on: 16 June 2014, 19:48:01 »
Si nu am inteles sensul pentru care a trebuit sa faci un topic si sa ne povestesti tot , de parca noi te vom ajuta cu ceva . :| Si apoi mai spui de noi tztztz :-j (Nu am spus nimic cu rau)
« Last Edit: 16 June 2014, 19:49:49 by Пикассо »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #10 on: 16 June 2014, 20:24:25 »
Sunteti batuti TOTI in cap. BadBoy, nu te implici la SL, am observat si eu, nu mori fara owner.
« Last Edit: 16 June 2014, 20:38:50 by ![]stuntman[]! »

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #11 on: 16 June 2014, 20:57:30 »
1. Badboy ti-am cerut o singura data 3 euro nu veni cu texte ca ti-am cerut in fiecare luna.
2. Eu pana la ora actuala am platit 11 Euro.
3. Ti-am cerut sa fi activ, mereu te vedeam pe GZS. Am zis ma daca totusi nu da bani poate ca e activ.
4. Azi cand au fost playeri pe SL [nu retin numarul] ai intrat si tu motivul evident pe GZS era 1 player.
5. Toti cei care v-ati luat de mine sa va fie rusine. In primul rand daca ati fi stiut cat am lucrat eu la server. Nopti multe nedormite.
6. Iar ce ai zis tu pe server, te si citez "Spor la gasit fraier care sa-ti plateaca hostul" e foarte josnic stiai prea bine ca, Criss mi-a donat si ma ajuta cu hostul.

Deci cu astea fiind spuse. Badboy esti prea ofticos.

:topicclosed:

Daca mai aveti intrebeari dati PM sau cautatima pe mess
« Last Edit: 16 June 2014, 20:58:05 by ◤ MefX™ ◢ »

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
« Reply #12 on: 16 June 2014, 20:59:30 »
WOOOOOOOOOOW WOW WOW hai nu te oftica :) Eu cu tine nu am nimic se vede ca te deranjeaza ca MefX a facut asta a fost alegerea lui.
E treaba mea ca pot sa il ajut si ca pot sa ii donez de cate ori are nevoie fiecare cum poate . In al doilea rand eu am inceput sa invat script Bad :)) si o sa il ajut pe MefX , ceea ce tu nu ai facut-o .. acuma vi si te revolti .. cand iti zicea Mefx hai stai pe SL ca daca te vad pe tine playerii intra si ei tu statea pe GZS (nu am nimic cu acel server ) si ii ziceai la mefx : sti scriptul de la gzs bla bla bla e diferit de cel al sl-ului .. asa ca , nu crezi ca esti cam nesimtit sa vi sa te revolti in asa hal si sa zici ca te-a schimbat si ca nu mai esti founder.. iti inteleg situatia financiara si nu nu ma dau smechera, MefX te-a rugat foarte frumos sa stai pe SL ca doar acolo esti founder si ala era serverul tau dar pe tine nu te-a interesat !!! Nu vreau cearta ti-am zis asta doar sa sti, xD MefX m-a ales pe mine e decizia lui eu am acceptat cu cea mai mare placere.Nu te inteleg de ce vi acuma si te dai mare founder cand ai vazut ca te schimba si nustiu ce ai sarit 1 2 pe SL ptr ca pe GZS era 1 player si pe SL erau 10 playeri , eu vreau sa raman prietena cu tine , cum ti-am spus si repet asta esti foarte de treaba insa ai si tu vina ta in asta.  :ayfkm:
NU l-a alungat nimeni.. el nu a vrut sa vina pe SL de cate ori l-a rugat MefX eu nu ma mai bag in asta, e decizia lui si el decide in continuare daca voi ramane sau nu founderul acestui server.. a da si credema ca sunt de incredere xD :) .
Prea ti s-a urcat la cap,acest rol de "founderita".Nu ma oftic,pe mine ma deranjeaza faza cu banii.Am si zis in post cum e cu banii.Faptul ca nu m-am ocupat,da recunosc,ce sa fac pe un server unde nu e nici un player?Banii sunt problema,nu ca nu m-am ocupat.Si nu ma dau mare founder.Cu asta am terminat.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #13 on: 16 June 2014, 21:01:27 »
4. Azi cand au fost playeri pe SL [nu retin numarul] ai intrat si tu motivul evident pe GZS era 1 player.
Cam asa face si pe GZS, intra doar cand sunt si alti playeri. -_-

5. Toti cei care v-ati luat de mine sa va fie rusine. In primul rand daca ati fi stiut cat am lucrat eu la server. Nopti multe nedormite.
De cand scriptez eu am dormit toate noptile, cel putin n-am scriptat cand n-am dormit :v, acum e vina ta ca n-ai dormit. :)) Hmm, tu oricum nu prea dormi noaptea. Lol.

:topicclosed:

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal