Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
In lumea de azi totul se misca in jurul banilor,poti cumpara totul
Sa fim seriosi Sa gasesti un nou "Founder"trebuie sa fi Mos Craciun , mai ales sa aiba acces la ftp , foarte rar gasesti oamenii de incredere in ziua de azi .Odata founder cu tine trebuia sa va ajutati reciproc , sa incercati sa ridicati server-ul impreuna , nu ca va certati pentru 3 e Mefx , dupa subiectul de aici nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca nu esti demn sa conduci un server , nu ai calitatile/experienta necesara , cum ar fi daca ati avea peste 40ex jucatorii ? , v-ati certa pentru donatii ? In ziua de azi e foarte greu sa populezi un server , mai ales nou . eu nu vad un rost in care aveti serverul deschis , va pierdeti timpul degeaba . Mefx , incearca sa "aduci"oamenii langa tine , nu sa ii "alungi" . Eu va recomand sa incercati sa colaborati , intr-un fel sau altul .. acei 3 e , sa ii strangeti aman2 .. daca chiar aveti vointa de merge mai departe cu sv-ul , dar eu nu as mai merge mai departe
WOOOOOOOOOOW WOW WOW hai nu te oftica Eu cu tine nu am nimic se vede ca te deranjeaza ca MefX a facut asta a fost alegerea lui.E treaba mea ca pot sa il ajut si ca pot sa ii donez de cate ori are nevoie fiecare cum poate . In al doilea rand eu am inceput sa invat script Bad si o sa il ajut pe MefX , ceea ce tu nu ai facut-o .. acuma vi si te revolti .. cand iti zicea Mefx hai stai pe SL ca daca te vad pe tine playerii intra si ei tu statea pe GZS (nu am nimic cu acel server ) si ii ziceai la mefx : sti scriptul de la gzs bla bla bla e diferit de cel al sl-ului .. asa ca , nu crezi ca esti cam nesimtit sa vi sa te revolti in asa hal si sa zici ca te-a schimbat si ca nu mai esti founder.. iti inteleg situatia financiara si nu nu ma dau smechera, MefX te-a rugat foarte frumos sa stai pe SL ca doar acolo esti founder si ala era serverul tau dar pe tine nu te-a interesat !!! Nu vreau cearta ti-am zis asta doar sa sti, MefX m-a ales pe mine e decizia lui eu am acceptat cu cea mai mare placere.Nu te inteleg de ce vi acuma si te dai mare founder cand ai vazut ca te schimba si nustiu ce ai sarit 1 2 pe SL ptr ca pe GZS era 1 player si pe SL erau 10 playeri , eu vreau sa raman prietena cu tine , cum ti-am spus si repet asta esti foarte de treaba insa ai si tu vina ta in asta. :ayfkm: NU l-a alungat nimeni.. el nu a vrut sa vina pe SL de cate ori l-a rugat MefX eu nu ma mai bag in asta, e decizia lui si el decide in continuare daca voi ramane sau nu founderul acestui server.. a da si credema ca sunt de incredere .
4. Azi cand au fost playeri pe SL [nu retin numarul] ai intrat si tu motivul evident pe GZS era 1 player.
5. Toti cei care v-ati luat de mine sa va fie rusine. In primul rand daca ati fi stiut cat am lucrat eu la server. Nopti multe nedormite.