Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lol ! Eu am incercat fiecare Windows de la XP pana la 8.1 ... eu acum am 8.1, si mi se pare cel mai bun din toate, nu stiu ce nu le place multora la el.
Windows 8(.1) user here! Nu m-a dat pe spate Windows 8, 8.1 nici atat. E mai mult o chestie de gusturi, daca iti place aspectul tip "flat", culori simple, fara briz-birzuri sau transparenta si cu un UI asemanator cu cel de tableta, W8 / 8.1 iti va fi pe plac. Daca nu, ramai la Windows 7. Eu unul tin mai mult Windows 8 din cauza Odin-ului ca nu mergea cu 7 (din cauza ca 7 era pe 32-bit, iar 8-ul e pe 64, cred eu).
Da asa e, si da tot asa e si la partea cu biti ^^<hr>Mda fiecare cu ce ii place, aici depinde si de dispozitivul pe care il poseda fiecare, sunt sigur ca multi nu au un PC atat de bun ca si tine Stuntman incat sa nu aibe nici o problema cu el, si sunt sigur ca multi dintre acestia nu isi au grija de sistem tocmai de aceea spun ei ca nu e ok W8.1 plus ca nu cred ca multi au incercat sistemul metro, e WOW, facebook app, youtube app, yahoo app, skype app etc, sunt bestiale in metro, mai ales facebook app se misca de N ori cu mult mai ok decat cel de pe browser ! Sunt multe chestii care multi nu le-au aflat inca despre Windows 8 ... foarte multi il folosesc pt. browser, media si cam atat.. , i love W8.1 mai ales partea cu aplicatiile metro renumerate mai sus.