Author Topic:  Cand va disparea Windows XP?  (Read 3529 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Grigore

• Full Member
  • *
  • Per aspera ad astra
  • Real Name: Grigore
Cand va disparea Windows XP?
« on: 11 August 2014, 10:30:35 »

[Skilled News] Cand va disparea Windows XP? Sistemul de operare pensionat de Microsoft ramane in top /color][Skilled News]

Se fac deja 4 luni de cat Microsoft nu mai acorda suport pentru Windows XP,
 sistem de operare care are inca un sfert din piata.

Windows XP va mai ocupa o felie importanta din piata sistemelor de operare cel putin pana in iulie 2016, potrivit unei estimari realizate de publicatia americana de tehnologie zdnet.com.

Sistemul de operare a avut in luna iulie o cota de piata de 24,82%, potivit datelor netmarketshare.com., cu toate ca a Microsoft a renuntat sa mai acorde suport pentru el pe data de 8 aprilie. Intre timp, Windows 7
detine 51%, in usoara crestere fata de iunie, iar Windows 8 si 8.1[, luate la pachet, au sub 13%.

In iulie 2015, Windows XPar trebui sa aiba in jur de 16% prin piata, daca se pastreaza tendinta de descrestere, cota care s-ar putea sa il claseze inca in fata versiunilor noi, 8 si 8.1. Jurnalistii estimeaza ca Windows XP va avea, in iulie 2016, in jur de 8% din piata.

In acest grafic de la netmarketshare.com, Windows 7 este reprezentat cu linia albastra de sus, iar XP apare sub forma liniei verzi care descreste.

Cifrele pot suferi modificari importate daca, de exemplu, un virus extrem de puternic loveste calculatoarele pe care e instalat XP.

De asemenea, anul viitor asteptam lansarea lui Windows 9, un sistem de operare pentru care Microsoft pare sa ia in calcul serios parerile utilizatorilor care au criticat interfata lui Windows 8.

Sursa: Dan Dragomir | Oferit de TheRugal
« Last Edit: 11 August 2014, 15:48:59 by ^.."TheRugal"..^ »

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Re: Cand va disparea Windows XP?
« Reply #1 on: 11 August 2014, 12:45:09 »
Adio XP , nu mai ramenm cu acel windows , lumea se mai modernizeaza , isi cumpara calculatoare noi , sigur ca vor si ei ceva mai bun.

« Last Edit: 11 August 2014, 14:01:53 by ×X×_vasya_×X× »

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline _DiaMOndS_

• Newbie
  • *
  • =:)
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: cr_andrei
« Reply #2 on: 11 August 2014, 12:58:14 »
O sa dispara cand lumea de azi nu o sa mai prefere windows xp

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #3 on: 11 August 2014, 13:22:58 »
Mda.XP e pe moarte.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #4 on: 11 August 2014, 13:55:45 »
La windows 9 deja nu o sa se foloseasca XP cred :D

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #5 on: 11 August 2014, 14:10:43 »
Se va folosi , cei care nu sunt in legatura cu Soft-urile nu au habar de Windows 8,9 etc ..
Pe pc-urile vechi Windows XP e baza .. este pacat de XP era un Windows bun . xD

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #6 on: 11 August 2014, 14:29:16 »
XP SP3 e cel mai reusit din seria XP. Evident ca Windows 7 e cel mai utilizat :D

Topic mutat la : Skilled Gaming » Timp Liber/Free Time » Stiri/News » IT
« Last Edit: 11 August 2014, 15:08:12 by MefX™ »

Offline X_Dima_X

• Senior
  • *
« Reply #7 on: 11 August 2014, 16:34:43 »
Windows Xp este prea simplu :D pentru calculatoarele vechi .

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
« Reply #8 on: 12 August 2014, 20:36:20 »
Adica ce ma no sa mai am soft pt hrbu meu :)) nui bai bagam FreeDos =))
Moloz .. trb sa imi iau si eu ceva mai bun sa scap de XP xD
Windows Xp este prea simplu :D pentru calculatoarele vechi .
\m/ =))

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #9 on: 12 August 2014, 20:53:56 »
Nu mai e prea mult pana la 9 ... iar XP a trait o gramada de ani, si inca are o cota mare din piata, nu e pic de sansa sa dispara pana la W9. :))

Windows XP mi se pare extrem de prost pe langa 7 si 8.1. Fiecare versiune mi se pare ca e mai buna decat precedenta.

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
« Reply #10 on: 12 August 2014, 22:35:49 »
Inainte sa apara Win 7,era cel mai populat,dupa ce a aparut Win7 era destul de populat,dar..Cand a aparut Windows 8...Adio XP...
Last moment with Paul Walker!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #11 on: 12 August 2014, 23:12:18 »
Inainte sa apara Win 7,era cel mai populat,dupa ce a aparut Win7 era destul de populat,dar..Cand a aparut Windows 8...Adio XP...
Eu unul aveam XP (PC foarte vechi), dar apoi mi-am luat PC nou, si am sarit direct la 8.1. :)) Cu 2 luni si 2 zile inainte de incheierea suportului pentru Windows XP. :3 :))

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #12 on: 12 August 2014, 23:17:58 »
Defapt dupa ce a fost lansat Windows 7 , XP-ul era deja uitat .
Dar sa nu uitam ca XP a fost un windows foarte bun , si in prezent pe pc-urile performante/slabe ruleaza foarte bine . xD
« Last Edit: 12 August 2014, 23:34:18 by ►LimiTLesS◄ »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #13 on: 12 August 2014, 23:53:29 »
Ce cacat atata cu suportul oferit de Microsoft,  exista foarte multe persoane care nici in prezent nu sunt bransati la Internet, dara mite suportul celor de la Microsoft, pana in prezent nu am avut nevoie de el.... nici nu inteleg in ce ar consta suportul lor.
Ce e drept , sa te intorci de la 8 .. sau 7 la XP, parerea mea e ca dureaza mult mai mult acomodarea decat invers , exista un anume discomfort..
Nu va disparea ... in prezent cam toate Bancile folosesc windows XP , mereu vor exista persoane cu Pc-uri "low" ,  pentru bugetul fiecaruia....
Cei de la Microsoft am impresia ca deocamdata se cam chinuie sa ia masuri impotriva piratarii licentelor...
Cine stie ce va mai fi si cu " ACTA " pe viitor :-j
« Last Edit: 12 August 2014, 23:58:47 by blacklife »

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
« Reply #14 on: 13 August 2014, 00:02:25 »
O sa dispara si el candva.

Offline Grigore

• Full Member
  • *
  • Per aspera ad astra
  • Real Name: Grigore
« Reply #15 on: 13 August 2014, 11:19:30 »
O sa dispara si el candva.
prea curand nu cred,il folosesc bancile,calculatoarele mai vechi care nu suporta win 7 etc,
si in ciuda culmi toate win sunt inspirate din xp
ex:ianite de a aparea win 7 a aparut vista care e o combinate intre xp si 7 si de aici mai departe

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
« Reply #16 on: 15 August 2014, 10:51:00 »
Ce cacat atata cu suportul oferit de Microsoft,  exista foarte multe persoane care nici in prezent nu sunt bransati la Internet, dara mite suportul celor de la Microsoft, pana in prezent nu am avut nevoie de el.... nici nu inteleg in ce ar consta suportul lor.
Ce e drept , sa te intorci de la 8 .. sau 7 la XP, parerea mea e ca dureaza mult mai mult acomodarea decat invers , exista un anume discomfort..
Nu va disparea ... in prezent cam toate Bancile folosesc windows XP , mereu vor exista persoane cu Pc-uri "low" ,  pentru bugetul fiecaruia....
Cei de la Microsoft am impresia ca deocamdata se cam chinuie sa ia masuri impotriva piratarii licentelor...
Yea, exact, ce suport ? :)) Cati dintre noi facea updateuri ca disperatii la zi ? Nobody believe me (someone) :)), un internet security, firewall cloud si esti protejat....XP SP3 ar functiona perfect chiar si fara suportul acestora .

Legend

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
« Reply #17 on: 15 August 2014, 17:42:50 »
In Q2 din 2015 veti primi Windows 9 preview iar in q3 Windows Phone 9 Pfd deci nu Mai stiu exact data la care se va termina dar pe Microsoft scria parca 2015 iar pt Windows 7 2017 se va termina asistenta . Deci in curând se va duce si W7 si uiteasa facem rost de W9 mno in W10 o sa fie alt logo parca era mai smeker ala de la w10 ca actualul :)) Mai multe detali nu dau .. :))
Poze :

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #18 on: 15 August 2014, 17:54:45 »
Yea, exact, ce suport ? :)) Cati dintre noi facea updateuri ca disperatii la zi ? Nobody believe me (someone) :)), un internet security, firewall cloud si esti protejat....XP SP3 ar functiona perfect chiar si fara suportul acestora .
Eu mereu am facut update la Windows, cel putin o data pe saptamana. Ador update-urile. :))

Update-urile mai noi fac Windowsul sa se miste mai bine. Daca ai un SP2 de prin 2004 sau de cand era... ti se misca oribil, daca faci update la SP3 este foarte bun. Pentru mine e mai usor sa avansez la ceva, decat sa ma duc inapoi la ceva. xD
Pai da, n-au dreptul sa faca protectii impotriva piratarii ? Este munca lor. Dar totusi, in opinia mea, sunt cam scumpe licentele.
Ce zici de ACTA ? Chestia aia a fost respinsa de mult timp...

In Q2 din 2015 veti primi Windows 9 preview iar in q3 Windows Phone 9 Pfd deci nu Mai stiu exact data la care se va termina dar pe Microsoft scria parca 2015 iar pt Windows 7 2017 se va termina asistenta . Deci in curând se va duce si W7 si uiteasa facem rost de W9 mno in W10 o sa fie alt logo parca era mai smeker ala de la w10 ca actualul :)) Mai multe detali nu dau .. :))
Poze :

Deja o dai in balarii cu W10...

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
« Reply #19 on: 15 August 2014, 22:52:54 »
Eu mereu am facut update la Windows, cel putin o data pe saptamana. Ador update-urile. :))
Update-urile mai noi fac Windowsul sa se miste mai bine. Daca ai un SP2 de prin 2004 sau de cand era... ti se misca oribil, daca faci update la SP3 este foarte bun. Pentru mine e mai usor sa avansez la ceva, decat sa ma duc inapoi la ceva. xD
Pai da, n-au dreptul sa faca protectii impotriva piratarii ? Este munca lor. Dar totusi, in opinia mea, sunt cam scumpe licentele.
Ce zici de ACTA ? Chestia aia a fost respinsa de mult timp...
Deja o dai in balarii cu W10...
Wah ..
Da acta a fost respinsa de mult .
Si mie îmi plac update-urile aproape zilnic verific la telefon ca la pc mno :))
Dau un balalrii ? Deja Microsoft a zis ceva de w10 :)) hmm sa vezi ce smeker va fi sa vezi 10 pc de nota 10 :)))))))
Oh deci in mare parte nu se duse azi os-ul Windows XP deci calmi ca mai e oleaca ... (un an) .. Deja pc meu era rabla acu e mai rabla si telefoanele au avansat .. Deci trebuie sa avansam si noi ... Windows cred ca este cel mai cunoascut OS iar Microsoft isi permite sa pună un pret mare pe licente stie ca o sa schimbi Windows si ca iei update aa ca iti face pretu cum vrea ei cei drept pt Windows 8.1 Pro cere cam mult 1.200 lei e exagerat dar nah ... Orcum uitativa la alti producători care creaza altele nu os-uri .. Un Samsung hish end costa 2500 lei up iar un OnePlus costa 1.200 lei deci aceleasi caracteristici la un pret dublu .. Hmm buna afacere 8-| deci ... So Xp sa se duca sa va luati pc-uri ca astea care au pc de 8 -10 ani deja suna rau ... Hmm ( eu:)) )

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal