Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
La windows 9 deja nu o sa se foloseasca XP cred
Windows Xp este prea simplu pentru calculatoarele vechi .
Inainte sa apara Win 7,era cel mai populat,dupa ce a aparut Win7 era destul de populat,dar..Cand a aparut Windows 8...Adio XP...
O sa dispara si el candva.
Ce cacat atata cu suportul oferit de Microsoft, exista foarte multe persoane care nici in prezent nu sunt bransati la Internet, dara mite suportul celor de la Microsoft, pana in prezent nu am avut nevoie de el.... nici nu inteleg in ce ar consta suportul lor.Ce e drept , sa te intorci de la 8 .. sau 7 la XP, parerea mea e ca dureaza mult mai mult acomodarea decat invers , exista un anume discomfort..Nu va disparea ... in prezent cam toate Bancile folosesc windows XP , mereu vor exista persoane cu Pc-uri "low" , pentru bugetul fiecaruia.... Cei de la Microsoft am impresia ca deocamdata se cam chinuie sa ia masuri impotriva piratarii licentelor...Cine stie ce va mai fi si cu " ACTA " pe viitor
Yea, exact, ce suport ? Cati dintre noi facea updateuri ca disperatii la zi ? Nobody believe me (someone) , un internet security, firewall cloud si esti protejat....XP SP3 ar functiona perfect chiar si fara suportul acestora .
In Q2 din 2015 veti primi Windows 9 preview iar in q3 Windows Phone 9 Pfd deci nu Mai stiu exact data la care se va termina dar pe Microsoft scria parca 2015 iar pt Windows 7 2017 se va termina asistenta . Deci in curând se va duce si W7 si uiteasa facem rost de W9 mno in W10 o sa fie alt logo parca era mai smeker ala de la w10 ca actualul Mai multe detali nu dau .. Poze :
Eu mereu am facut update la Windows, cel putin o data pe saptamana. Ador update-urile. Update-urile mai noi fac Windowsul sa se miste mai bine. Daca ai un SP2 de prin 2004 sau de cand era... ti se misca oribil, daca faci update la SP3 este foarte bun. Pentru mine e mai usor sa avansez la ceva, decat sa ma duc inapoi la ceva. Pai da, n-au dreptul sa faca protectii impotriva piratarii ? Este munca lor. Dar totusi, in opinia mea, sunt cam scumpe licentele.Ce zici de ACTA ? Chestia aia a fost respinsa de mult timp...Deja o dai in balarii cu W10...