Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
viata lor lipsita de sens in care isi dau laba non stop ..
Doamne .. meh ce sa le faci bad ..dupa cum observi acele persoana sau ACEA PERSOANA nu doar pe tn te-a jignit.. si eu am fost jignita si pas.. dupa cum iti zic astia te barfesc ptr ca viata noastra sau a ta e mult mai interesanta decat viata lor lipsita de sens in care isi dau laba non stop .. nu se uita la ei looooool )))))))))) ca se fac de ras ( astia is smekerasi d dupa ecranu de la PC ) te rog nu-i baga in seama.. tu esti destept nu te cobori la mentalitatea unui ratat
Eu stiu cine .. si nu cred ca are coloana vertebrala sa iti spuna. Nu stie decat sa jigneasca pe toti si toate , dar la el nu se uita... un om de nimic si da , eu vorbesc pentru ca , cunosc persoana aia si stiu ce poate si ce-l duce capul. Nu credeam ca va ajunge asa de jos vreodata .
mai bine nu comenta ca nici tu nu esti mai buna sti prea bine la ce ma refer iar nu cred ca nu e nimeni care sa ma fi barfit pe mine la altii. Boti imi pare rau o zic inca o data uite ca o am
uite ca o am
Nu mi se pare corect , ce spune "CangurulMexican" despre BadBoy. "CangurulMexican" nu are nici o poza pe FaceBook cu fatau` lui , iar despre acel Moderator de pe SG , Stim cu toti cine e. "Canguru" cred ca e gelos pe aspectul lui "BadBoy".
GRASULEBEJ UN GRAS CA MINE GIVE ME FAIV . Ba de ce va luati de bad , voi nu vedeti cata e de mare ? Are ji mujchi si vine si va bate pe toti . Si pe mine ma faceau gras , mi au dat si porecla grasule , si imi place sa fiu gras .
Scuzati "romanul" , nu e nevoie sa cititi tot .
L-am apreciat pe acest baiat, i-am dat multe sanse in ultimul timp, dar vad ca nu-si revine. Il apreciam pentru faptul ca era unul dintre cei mai buni moderatori ai acestui forum, dar il strica imaturitatea, din pacate.
Deblochez acest topic.MefX, Syder, Dubstep, LimiTLesS, BadBoy, Carmen ( stiti voi, fata frumoasa noua de pe RNT , dupa care ati cazut in limba toti , ok, exagerez ). Despre fiecare pot spune minim o chestie care nu-mi place. Aici ma refer la aspect. Chiar si despre un top-model pot gasi ceva care sa nu-mi placa. Obisnuiti-va cu oamenii asa cum sunt.