Sa nu stergeti acest topic ... a vrut si raisa sa scrie ceva ji voi repede topic closed

)))
Deci asta raisa a scris , am stat 5 minute sa mai adauge ea ceva ... deci cititi cu atentie :
Ook... eu abia acum vad ce cearta a fost aici

.
Toti avem defecte .. unu e mai slab , altul poate mai gras, unu are o mana mai stramba sau si-a pierdut piciorul in razboi dar nu cred ca este necesar sa ne jignim intre noi . Au fost destule certuri de genul si toti am avut anumite scapari in care ne-am dus si am jignit alte persoane sau am spus lucruri necugetate pe care probabil le regretam .
Cel mai bine, lasam deoparte jignirile si criticile asupra aspectului fizic, oricum nimeni nu e perfect si la fel si orgoliul ala si ura fara motiv

.
Mefx, cu totii stim cat de mult ai muncit la SL si am tinut cont de toate lucrurile pe care le-ai facut pentru comunitate si etc bla bla dar aici chiar ai gresit .. Nu era necesar sa te legi de B@d mai ales ca este una dintre cele mai pasnice persoane si care mereu are acel spirit de a se implica in toate actiunile de pe comunitate

.
Despre comentariile asupra mentalitatii altor persoane sa lasam asta ca nu cred ca mentalitatea anumitor persoane este atat de inalta incat sa isi permita sa o jigneasca pe a altuia .
B@d imi pare rau ca ti s-a intamplat asta . Nu pune la suflet jignirile persoanelor.. Aspectul fizic nu este cel mai important.
Succes in continuare! - Raisa 2014