Author Topic:  Barfitori  (Read 7263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Re: Barfitori
« Reply #20 on: 29 August 2014, 12:07:08 »
Si eu sunt gras,acum hai sa facem un fan-club ce ziceti ?

« Last Edit: 29 August 2014, 12:28:07 by Almazw »

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
« Reply #21 on: 29 August 2014, 12:29:32 »
Nu mai postati poze despre alt cineva inteles ? Postati doar cu voi daca vreti -.- .

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #22 on: 29 August 2014, 12:33:50 »
Nu mai postati poze despre alt cineva inteles ? Postati doar cu voi daca vreti -.- .

nici cu noi nu mai avem voie ceea ce e bine

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #23 on: 29 August 2014, 12:35:11 »
               Țațelor , ajunge. Sebi , sper sa-ti vina mintea la cap candva.
:topicclosed:
« Last Edit: 29 August 2014, 12:35:56 by Syder »
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
« Reply #24 on: 29 August 2014, 12:51:02 »
Sa nu stergeti acest topic ... a vrut si raisa sa scrie ceva ji voi repede topic closed =)))))

Deci asta raisa a scris , am stat 5 minute sa mai adauge ea ceva ... deci cititi cu atentie :

Ook... eu abia acum vad ce cearta a fost aici :)).

Toti avem defecte .. unu e mai slab , altul poate mai gras, unu are o mana mai stramba sau si-a pierdut piciorul in razboi dar nu cred ca este necesar sa ne jignim intre noi . Au fost destule certuri de genul si toti am avut anumite scapari in care ne-am dus si am jignit alte persoane sau am spus lucruri necugetate pe care probabil le regretam .
Cel mai bine, lasam deoparte jignirile si criticile asupra aspectului fizic, oricum nimeni nu e perfect si la fel si orgoliul ala si ura fara motiv  /:).

Mefx, cu totii stim cat de mult ai muncit la SL si am tinut cont de toate lucrurile pe care le-ai facut pentru comunitate si etc bla bla dar aici chiar ai gresit .. Nu era necesar sa te legi de B@d mai ales ca este una dintre cele mai pasnice persoane si care mereu are acel spirit de a se implica in toate actiunile de pe comunitate :)) .

Despre comentariile asupra mentalitatii altor persoane sa lasam asta ca nu cred ca mentalitatea anumitor persoane este atat de inalta incat sa isi permita sa o jigneasca pe a altuia .

B@d imi pare rau ca ti s-a intamplat asta . Nu pune la suflet jignirile persoanelor.. Aspectul fizic nu este cel mai important.

Succes in continuare! - Raisa 2014

:topicclosed:
« Last Edit: 29 August 2014, 15:17:21 by ×X×_vasya_×X× »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #25 on: 29 August 2014, 16:38:19 »
          In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru Global Moderator. In al doi-lea rand , eu nu m-am luat de aspectul fizic al nimanui.
Stiu ca nu te-ai luat, dar doar dadeam exemple de cativa oameni de pe aici. :P

Sa nu stergeti acest topic ... a vrut si raisa sa scrie ceva ji voi repede topic closed =)))))
Tocmai ea ? O alta copila care rade  de aspectul cuiva, eu am avut probleme cu ea. Multi nu stiti. De aceea a avut si ban. Are creierul unei fetite de 12 ani. Tocmai ea ar mai lipsi in acest topic.

Raisa, eu zic sa nu te mai bagi in discutii de acest gen, tu esti un copil batut in cap, care face pagini de facebook si pune poze cu multe persoane razand de ele, si isi face conturi de facebook fake si isi da comentarii la propriile poze (de pe contul principal), mare perfecta ce esti. Tu te-ai gasit sa scrii ce a pus Almazw ? Pff, ce fail, epic fail.

Ok, gata. Trebuia sa i-o zic pe asta. Este complet pe langa viata ea.
« Last Edit: 29 August 2014, 16:39:46 by ![]stuntman[]! »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #26 on: 02 September 2014, 21:35:05 »
Acea regula a fost scoasa, am dedus ca e o tampenie. =))

http://forum.skilledg.com/index.php?topic=2.msg123049#msg123049

Daca va mai certati ca sunteti urati, vreau sa tineti departe de forum. Nu imi pasa ca va certati ca niste idioti. Nu vreau sa va certati aici.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
« Reply #27 on: 02 September 2014, 23:25:20 »
Woai cat barfesc cu Stuntman despre fiecare user din staff ..daca voi ati stii sau ati vedea arhivele de pe fb sau ym ... a-ti fi in stare sa ne dati ban pe SG =)) pana nu va pupati in CUR unul pe altu nu rezolvati nimic my childrens :*  L-) L-) L-)

Legend

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal