Author Topic: EXTERN Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt  (Read 650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curtea școlii”  [Skilled Sport]

Al Ittihad cu Victor Pițurcă pe bancă a ajuns la al patrulea meci, din tot atâtea posibile, fără victorie. Elevii ex-selecționerului au pierdut al treilea meci, de data aceasta contra celor de la Al Taawon, motiv pentru antrenor de a da vina pe jucători.

Victor Pițurcă nu se simte bine ca antrenor al celor de la Al Ittihad. Din principala candidată la titlu, echipa din Arabia Saudită a coborât pe locul 4 (22 de puncte) la șase distanță de liderul Al Nasr. Asta din cauza unui nou eșec înregistrat de Al Ittihad vineri, 5 decembrie, pe terenul celor de la Al Taawon, locul 8 (12 puncte), 3-4.

Al Ittihad a fost chiar la un pas de o umilință pentru că Al Taawon conducea cu 4-0 în minutul 58 al partidei. Însă, elevii lui Pițurcă au avut o tresărire de orgoliu în ultima parte a partidei și au izbutit 27 de minute de joc foarte bune, dar tot au pierdut

La finalul partidei, Victor Pițurcă a lăudat prestația ambelor echipe, dar a pus totuși eșecul pe seama propriilor elevi.

”A fost un meci spectaculos încheiat cu un rezultat meritat de către gazdele noastre. Greșelile pe care noi le-am făcut au dus ca scorul să ia proporții, ceea ce se poate întâmpla la un meci de fotbal, dar rușinos pentru o echipă precum Al Ittihad.

Am făcut greșeli mari, am primit goluri ca în curtea școlii și ceea ce este mai grav este faptul că mai puteam primi”, a spus fostul selecționer al tricolorilor.

Victor Pițurcă a spus că va lua măsuri drastice după acest meci, din care echipa sa putea smulge un egal chiar la ultima fază a întâlnirii.

”Trebuie să facem o analiză mai complexă și să tragem concluziile care se trag după o astfel de partidă”, a conchis Pițurcă.

REZULTATELE LUI AL ITTIHAD SUB COMANDA LUI PIȚURCĂ

1-2 cu Al Nasr
0-1 cu Hajer
0-0 cu Al Hilal
3-4 cu Al Taawon

Sursa: digisport

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cel mai prost antrenor ever. :)) Ma bucur mult ca a plecat de la nationala. xD

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
O duce prost.Mai are de invatat!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Se intoarce in Romania si asta,fac pariu :)).

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal