Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt (Read 651 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt
«
on:
05 December 2014, 20:26:05 »
[
Skilled Sport
]
Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curtea școlii”
[
Skilled Sport
]
Al Ittihad cu Victor Pițurcă pe bancă a ajuns la al patrulea meci, din tot atâtea posibile, fără victorie. Elevii ex-selecționerului au pierdut al treilea meci, de data aceasta contra celor de la Al Taawon, motiv pentru antrenor de a da vina pe jucători.
Victor Pițurcă nu se simte bine ca antrenor al celor de la Al Ittihad. Din principala candidată la titlu, echipa din Arabia Saudită a coborât pe locul 4 (22 de puncte) la șase distanță de liderul Al Nasr. Asta din cauza unui nou eșec înregistrat de Al Ittihad vineri, 5 decembrie, pe terenul celor de la Al Taawon, locul 8 (12 puncte), 3-4.
Al Ittihad a fost chiar la un pas de o umilință pentru că Al Taawon conducea cu 4-0 în minutul 58 al partidei. Însă, elevii lui Pițurcă au avut o tresărire de orgoliu în ultima parte a partidei și au izbutit 27 de minute de joc foarte bune, dar tot au pierdut
La finalul partidei, Victor Pițurcă a lăudat prestația ambelor echipe, dar a pus totuși eșecul pe seama propriilor elevi.
”A fost un meci spectaculos încheiat cu un rezultat meritat de către gazdele noastre. Greșelile pe care noi le-am făcut au dus ca scorul să ia proporții, ceea ce se poate întâmpla la un meci de fotbal, dar rușinos pentru o echipă precum Al Ittihad.
Am făcut greșeli mari, am primit goluri ca în curtea școlii și ceea ce este mai grav este faptul că mai puteam primi”, a spus fostul selecționer al tricolorilor.
Victor Pițurcă a spus că va lua măsuri drastice după acest meci, din care echipa sa putea smulge un egal chiar la ultima fază a întâlnirii.
”Trebuie să facem o analiză mai complexă și să tragem concluziile care se trag după o astfel de partidă”, a conchis Pițurcă.
REZULTATELE LUI AL ITTIHAD SUB COMANDA LUI PIȚURCĂ
1-2 cu Al Nasr
0-1 cu Hajer
0-0 cu Al Hilal
3-4 cu Al Taawon
Sursa:
digisport
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt
«
Reply #1 on:
05 December 2014, 20:40:02 »
Cel mai prost antrenor ever.
Ma bucur mult ca a plecat de la nationala.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Victor Pițurcă, după al treilea eșec la Al Ittihad: ”Am primit goluri ca în curt
«
Reply #2 on:
05 December 2014, 21:05:48 »
O duce prost.Mai are de invatat!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
«
Reply #3 on:
06 December 2014, 12:47:31 »
Se intoarce in Romania si asta,fac pariu
.
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal