Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Am citit tot, nu am o problema cu tine... romana are, dar trecand peste asta, din tot ce am inteles acolo a fost ca tu pleci ca te-a injurat unul, probabil si andrew sau stai, ce? :suspicious:E treaba ta, bafta, te inteleg, cand te vad membru si dragut isi iau nasul la purtare si sunt nesimtiti, nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca pe aici e vorba despre Eagle/Haswell(parerea mea), nu stiu ce sa spun, daca eram in locul tau il injuram de 2 ori mai mult pe ala pana se plictisea si ceda, sau il faceam sa se simta inferior mie, mno, fiecare cu metodele lui, bafta.
De ce pleci din cauza unora? Te injura? Iai frecat un block si l-ai trimis in toate bortile. Mai gandestete... Oricum, bafta
<multa prostie nefolositoare>
Nu are rost sa iti pui mintea cu niste copii mici.
Aha... dupa ce spusesei si tu de vreo 2 ori ca pleci ca te enerveaza unii. Probabil te-am facut tot eu sa intelegi ca nu se merita sa te iei dupa altii.
s
Aha tu ai făcut mare dramă din porcăria asta că ți-o zis Tudor că semeni cu unu dintr-un video idk de ce . Oricum tu dacă ai vrut mi-ai dat block si *ai rezolvat-o cu mine* gogsica mea pwp eh csf mai pățăști și drame aiurea ;(