Author Topic:  Gata,mi-a ajuns.  (Read 3746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
Gata,mi-a ajuns.
« on: 03 September 2015, 22:27:16 »
Salutare...Deci nu mai pot...Am niste nervi,oriunde intru(Skype,SA-MP,etc) trebuie sa gasesc niste "indivizi" care tot isi bat joc de mine,ma injura...Dar PESTE TOT.Numai,mi-a ajuns...Vreau sa va zic ca singurele persoane cu care m-am inteles,si inca o fac sunt:Syder,B@dboy,SLAM,FaLLen,blacklife,Mefisto,Ghost,Haswell,si mai sunt,persoane de pe RNT,care se simt,si IS,FRZ,etc.Deci mi-a ajuns..Cred ca ma las de forum,chiar daca nu o faceam oricum,nu o voi mai face deloc,decat pentru serverele comunitatii,pe care voi juca in continuare.Vreau sa le multumesc persoanelor care m-au ajutat cu diferite chestii,incluziv Syder,care m-a ajutat cu tot ce am vrut,cand am vrut =] Ty bro.Dar multumesc si celorlalti,care m-au ajutat si ei...De ce fac asta?Eram bine-mersi...Nu aveam nimik cu andrew,adica DoNuT,sau cum mai vreti sa-i ziceti..Ba,si cand imi trimite ca m-a injurat unu' pe Skype,ii zic ca ma duc si ii dau block lui..Si imi zice el mie:Lasa-l(Ca si cum m-ar fii injurat si el),tot tinandu-i partea..Sa se duca in.... cu tot cu maica-sa si taica-su' lu' ...(Nu dau nume,ca nu cred ca e de pe forum).Deci sa se duca unde-o vrea cu el.Ca nu ma mai intereseaza..Pana acum n-am avut nimik cu el,dar cand vad ca-i tine partea lu' ala,cu toate ca ala m-a injurat...E chiar ... Eventual,o sa mai postez pe forum cand o sa am timp,cand o sa si vreau..Si vreau sa va zic..Nu aduceti oameni prosti pe comunitate(Nu ma refer la andrew,sau la cei care m-a injurat) pentru ca,o sa fie unii ca mine,revoltati,care nu mai suporta.Deci gata,pana aici mi-a ajuns...Multumesc tuturor celor care au fost mentionati mai sus,si cei cu care inca vorbesc,si ma inteleg foarte bine.Iar tu,andrew,sa te duci cu tot cu bitongu' ala,unde-oi vrea,poti sa te duci si in vacante cu el.Ca cu mine nu o sa mai vorbesti nici-odata,ca ai block asigurat :) Adica esti chiar nesimtit ...Tu dupa ce ca vezi ca ma injura ala,tu tot ii ti partea...Nu ca as avea ceva cu el personal,nici cu tine.Dar nu mai pot.Ma vedeti mai mic...Si va luati de mine...Ma bucur ca sunt unii care ma respecta asa cum sunt.Adica nu-si bat joc de mine,ma sustin,si etc.Sper sa ma intelegeti...Pe forum o sa postez doar pentru cei care-mi pasa,si doar pentru serverele comunitatii..Si eventual...O sa postez si pe forum.Eu am vrut sa-mi postez revolta,pentru ca nu mai pot,credeti-ma.Mai sunt useri ,mai mici,nu cu varste mai mari de 14 ani.Care cred ca ma inteleg..Ba frate' , parca voi n-ati trecut pe unde trec si eu...Si poate ati fost si voi injurati,dar trebe' sa fi-ti voi mai prosti,sa continuati?...Sincer,chiar imi pare rau ca fac asta...Si in + , "player-ul" ala care m-a injurat,e de varsta cu mine,nu ar fii trebuit sa faca asa...Deci andrew,block asigurat,si bitongu' ala...Si ce sa va mai zic?Cam atat,ca am cam lungit-o,nu crek citeste nimeni tot =]] Dar mnah..Asta a fost sa imi mai treaca supararea..Sper sa ma intelegeti,cred ca mai sunt useri,repet:Care sunt mai mici,si sunt batjocoriti ca si mine..Si mie nu mi se pare normal.Cei mai mari ar trebuii sa ii ajute pe cei mici,no?Mda,asta va pus umpic pe ganduri =]]

Bafta in continuare,si sper sa dau o lectie,pentru cei mai mari :))

P.S. Sper ca nu v-ati plictisit cat ati citit...Eu sper doar sa ma intelegeti.
Last moment with Paul Walker!

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Re: Gata,mi-a ajuns.
« Reply #1 on: 03 September 2015, 22:33:31 »
Mi-am obosit ochii sa citesc asta, si practic este vorba de un singur om in aceasta " Despartire " si de lucruri care nu au legatura cu comunitatea.

Ce ar fi sa plec si eu ca m-ar fi injurat AroWnd ? :))
Oricum nu erai prea activ pe forum .. mult noroc pe viitor, nu prea am inteles ce vrei sa zici ..
Puteai sa fi mai obiectiv si sa nu scri atat de mult ( 1 din 2 persoane va citit ce ai scris tu in intregime :)) );

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #2 on: 03 September 2015, 22:34:42 »
Am citit tot, nu am o problema cu tine... romana are, dar trecand peste asta, din tot ce am inteles acolo a fost ca tu pleci ca te-a injurat unul, probabil si andrew sau stai, ce?  :suspicious:
E treaba ta, bafta, te inteleg, cand te vad membru si dragut isi iau nasul la purtare si sunt nesimtiti, nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca pe aici e vorba despre Eagle/Haswell(parerea mea), nu stiu ce sa spun, daca eram in locul tau il injuram de 2 ori mai mult pe ala pana se plictisea si ceda, sau il faceam sa se simta inferior mie, mno, fiecare cu metodele lui, bafta. :-h

PS daca s-a intamplat ce ai zis poti sa ne dai si numele, imi place sa ma uit la certurile de genul asta, e ceva telenovela romaneasca, o dam pe de alea lacrimogene, stii tu, chiar te rog sa ne spui nume, eu chiar nu mai am cu cine sa ma cert si ma gandesc ca poate mai gasesc oameni noi(oamenii fac oameni noi) :))
« Last Edit: 03 September 2015, 22:41:06 by Raylisse »

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
« Reply #3 on: 03 September 2015, 22:38:09 »
Eram sigur ca nu o sa intelegeti ca toti isi bat joc de mine...Voi va uitati doar ca am dau un exemplu,pe ANDREW.Atat... :\ Cu tine,Raylisse,nu am o problema,nici nu voi avea,nu am de ce...Nu am o problema cu nimeni,decat cu astia care se dau in gura cu aia mai mici,ca-s ei mare "mafioti"...

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #4 on: 03 September 2015, 22:40:08 »
Am citit tot, nu am o problema cu tine... romana are, dar trecand peste asta, din tot ce am inteles acolo a fost ca tu pleci ca te-a injurat unul, probabil si andrew sau stai, ce?  :suspicious:
E treaba ta, bafta, te inteleg, cand te vad membru si dragut isi iau nasul la purtare si sunt nesimtiti, nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca pe aici e vorba despre Eagle/Haswell(parerea mea), nu stiu ce sa spun, daca eram in locul tau il injuram de 2 ori mai mult pe ala pana se plictisea si ceda, sau il faceam sa se simta inferior mie, mno, fiecare cu metodele lui, bafta. :-h
Sadioco. :))

Bafta in ceea ce vrei sa faci, nu te-am mai vazut de mult timp ..

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
« Reply #5 on: 03 September 2015, 22:43:54 »
Removed by AroWnd .
« Last Edit: 05 September 2015, 17:59:22 by AroWnd »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #6 on: 03 September 2015, 22:51:29 »
Eu te  inteleg perfect....Asta e...Bafta.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
« Reply #7 on: 03 September 2015, 23:02:00 »
De ce pleci din cauza unora? Te injura? Iai frecat un block si l-ai trimis in toate bortile. Mai gandestete... Oricum, bafta ;)

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #8 on: 03 September 2015, 23:07:04 »
De ce pleci din cauza unora? Te injura? Iai frecat un block si l-ai trimis in toate bortile. Mai gandestete... Oricum, bafta ;)
+ ca exista 'Ignore' pe forum :D

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #9 on: 03 September 2015, 23:14:39 »
Nu are rost sa iti pui mintea cu niste copii mici. :)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #10 on: 04 September 2015, 00:03:03 »
<multa prostie nefolositoare>
Shut up.

Nu are rost sa iti pui mintea cu niste copii mici. :)
Aha... dupa ce spusesei si tu de vreo 2 ori ca pleci ca te enerveaza unii. xD Probabil te-am facut tot eu sa intelegi ca nu se merita sa te iei dupa altii. :))

Block pe Skype, ignore pe forum, /report pe servere.

De ce plecati din cauza unora ? Daca voi le raspundeti si va luati in gura cu ei, normal ca o tineti asa la nesfarsit. Cel mai bine se incheie cand nu ii bagati in seama. Grow up.

Daca ma enervam si eu din cauza unora, probabil paraseam si eu SG si orice altceva detin. =))
« Last Edit: 04 September 2015, 00:04:37 by ![]stuntman[]! »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #11 on: 04 September 2015, 07:55:10 »
Pa. Mult noroc, poate ne mai vedem pe RNT. Nu spun altceva, pentru ca si asa nu prea erai activ pe forum. xD

Offline KnowN.

• Senior
  • *
  • Real Name: Ionut Rotariu
« Reply #12 on: 04 September 2015, 08:05:31 »
Ar fi bine sa nu ii raspunzi acestei persoane, ignoro si ai sa vezi ca nu o sa mai continue.
« Last Edit: 04 September 2015, 08:12:22 by KnowN. »

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
« Reply #13 on: 04 September 2015, 09:04:10 »
Fac altfel...O sa-mi schimb varsta pe SG..IN topic-uri o sa zic ca am X ani... ar fii mai bine asa...Pentru a nu fii unii care discrimineaza...Si inactivitatea pe forum a fost,pentru ca nu prea aveam chef...Dar acum mai vreau si post-uri =]]

Decizie:Raman,dau block alora care discrimineaza,igonre pe forum,etc...Si,daca tot continua asa,poate-mi schimb si varsta pe forum.Sa fie mai ok...

Sa nu credeti ca post-urile astea sunt asa,pentru +1,dar asta a fost doar ca sa ma mai calmez..Ca daca nu,paraseam SG fara sa mai stie nimeni de mine,chiar daca nu ati mai auzit de mine pe SG. =]] Dar,vad ca-mi ziceti ca sunt inactiv,deci o sa mai si postez pe forum.Multumesc celor care ma inteleg... :)

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #14 on: 04 September 2015, 09:13:20 »
Aha... dupa ce spusesei si tu de vreo 2 ori ca pleci ca te enerveaza unii. xD Probabil te-am facut tot eu sa intelegi ca nu se merita sa te iei dupa altii. :))

Macar am invatat sa nu imi bat capul cu toti cretinii .

Offline sssx

• ◄ S E N Z A Ţ I O N A L ►
  • Hero Member
  • *
  • MAK3M3FAD3###
« Reply #15 on: 04 September 2015, 11:31:40 »
Aha =)) tu ai făcut mare dramă din  porcăria asta că ți-o zis Tudor că semeni cu unu dintr-un video =)) idk de ce . Oricum tu  dacă ai vrut mi-ai dat block si *ai rezolvat-o cu mine* gogsica mea pwp :*        eh csf mai pățăști și drame aiurea ;(

ăăă...

[03.09.2015 12:56:27] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: pff
[03.09.2015 12:56:28] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: băă
[03.09.2015 20:52:45] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: tudorcristianerdei: DA SEFU'?
vinci:

tudorcristianerdei: Ce-i asta?
vinci: uita
vinci: te
vinci:
tudorcristianerdei: Haida =]]
tudorcristianerdei: Seamna cu SpyWare
[03.09.2015 21:44:50] SpyWare_ =D #Madăfakă: Care-i ala,futu-i m**tii m*-*ii
[03.09.2015 21:44:57] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: tudor
[03.09.2015 21:45:00] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: =))
[03.09.2015 21:45:05] SpyWare_ =D #Madăfakă: Bagami-as p**a in ma-sa mare.
« Last Edit: 04 September 2015, 11:35:35 by qwAndrew. S. ♥ »

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #16 on: 04 September 2015, 11:36:43 »
Aha =)) tu ai făcut mare dramă din  porcăria asta că ți-o zis Tudor că semeni cu unu dintr-un video =)) idk de ce . Oricum tu  dacă ai vrut mi-ai dat block si *ai rezolvat-o cu mine* gogsica mea pwp :*        eh csf mai pățăști și drame aiurea ;(
Daca as fi  in locul tau  as tacea, tu te plangeai la jumatate  de SG,  vorbesti ca face el drama? Iti e frica ca te va intrece?

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #17 on: 04 September 2015, 12:33:48 »
Cineva de pe acest forum ar trebui sa faca o sectiune 'Telenovele' ( stuntman )

Aceasta sectiune ar trebui sa contina toate telenovelele de pe aceasta comunitate ( de 5 ani ) . Din cate vad cam toti va certati virtual ceea ce ofera un mare avantaj . Domnu' gogu are multe informatii si te ajuta la orice injuratura si ce vrei tu .

De ce nu va intalniti voi pe un WWE online si rezolvati problemele ?  De curiozitate , ce varsta aveti ?

Imi e mila de parintii vostri care va platesc net-ul si curentul luna de luna crezand ca faceti ceva bun cu el si interesant , dar voi il irositi .

P.S: Take a peek .

« Last Edit: 04 September 2015, 12:34:27 by Allex »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #18 on: 04 September 2015, 12:41:50 »

tudorcristianerdei: Ce-i asta?
vinci: uita
vinci: te
vinci:
tudorcristianerdei: Haida =]]
tudorcristianerdei: Seamna cu SpyWare
[03.09.2015 21:44:50] SpyWare_ =D #Madăfakă: Care-i ala,futu-i m**tii m*-*ii
[03.09.2015 21:44:57] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: tudor
[03.09.2015 21:45:00] "Nikolae Guta (Pentru inima ta m-am vandut) " // #COD BLACK OPS 3 BETA: =))
[03.09.2015 21:45:05] SpyWare_ =D #Madăfakă: Bagami-as p**a in ma-sa mare.
Si pe mine ma tot injurai pe Y!M, pana ti-am dat block. :))

Pana la urma, nu trebuie sa bagi pe toti in seama, am invatat si eu asta pana la urma. :))

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #19 on: 05 September 2015, 17:36:59 »
          Bafta. -_-
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal