Author Topic:  Activitate scazuta!  (Read 2419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Activitate scazuta!
« on: 22 January 2016, 17:47:15 »
Am deschis acest topic nu neaparat membrilor ci mai ales pentru staff-ul actual , am vazut ca in ultima perioada activitatea a scazut drastic in comunitate mai ales de ceea ce tine de post-uri , inteleg foarte bine cum este in decursul saptamani cu scoala , teme si asa mai departe , dar pana la urma urmei nu cred ca in tot acest timp nu puteti sa ajutati la cresterea activitati cel putin 10 minute in fiecare zi pentru a face cateva topic-uri , nu multe xD .
Sa zicem 5 topic-uri pe zi , asta insemnand cu numarul membrilor din staff este 5x10 = 50 de topic-uri pe zi , si situatia se va schimba cu totul altceva .

Sa nu considerati acest topic ca pe un criteriu sau unul de rau , este spre binele si dezvoltarea comunitatii!
Va multumesc.
« Last Edit: 27 January 2016, 18:08:37 by - Liberty - »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Re: Inactivitate scazuta!
« Reply #1 on: 22 January 2016, 18:06:11 »
Eu o sa incerc sa fiu mult mai activ. Este o problema grava.
« Last Edit: 22 January 2016, 20:37:28 by - Liberty - »

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
« Reply #2 on: 22 January 2016, 19:39:02 »
Interesant . bine ca a venit Limit , astfel ..

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #3 on: 22 January 2016, 21:49:29 »
Ma bucur ca ai pus in discutie aceasta tema.
Recunosc ca nu sunt prea activ, desi mi-as dori, dar resursele nu imi permit. Am facut o serie de propuneri in cadrul staff-ului, dar indeosebi administratorii dau dovada de o oarecare indiferenta, mai ales ![]stuntman[]!. Sincer, nu e prea "sanatoasa" abordarea acestora in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatii. Si cred ca merita ca aceasta tema sa fie dezbatuta larg si deschis.

E parerea mea. Sper sa nu am parte de ofense din partea unora. Asta e adevarul.

Inca o data, aceasta problema e mult mai ampla decat s-ar crede si acopera multe alte lucruri.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #4 on: 22 January 2016, 22:08:08 »
Oh, nu stiu cum sa iti spun eu tie, dar cat ai lipsit tu, eu cam tot postasem zi de zi, acum la o perioada timpul nu imi permite, mai ales pentru faptul ca n-am note si trebuie sa ma ocup si eu putin de situatia scoalara.
Am vazut ca ai mult timp la dispozitie, esti liber sa postezi si tu, nu te tine nimeni legat ca sa nu postezi, apreciez chiar mult ca faci asta, simt ca am si eu dupa un an un ajutor(ceea ce e destul de bine... spun eu).

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #5 on: 22 January 2016, 22:30:57 »
Ma bucur ca ai pus in discutie aceasta tema.
Recunosc ca nu sunt prea activ, desi mi-as dori, dar resursele nu imi permit. Am facut o serie de propuneri in cadrul staff-ului, dar indeosebi administratorii dau dovada de o oarecare indiferenta, mai ales ![]stuntman[]!. Sincer, nu e prea "sanatoasa" abordarea acestora in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatii. Si cred ca merita ca aceasta tema sa fie dezbatuta larg si deschis.

E parerea mea. Sper sa nu am parte de ofense din partea unora. Asta e adevarul.

Inca o data, aceasta problema e mult mai ampla decat s-ar crede si acopera multe alte lucruri.
Nofwu Administrator si murdaria dispare :))

E o problema, macar nu sunt singurul care a observat problema asta, din pacate aici e pe premiza "am rank, postez sa nu para ca nu fac nimic, chiar daca postez aiurea" (poate ca exagerez totusi ...)

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
« Reply #6 on: 22 January 2016, 22:41:46 »
Imi pare rau insa eu ma pot ocupa doar la Design unde sunt si moderator. Si oricum nu cred ca prin postarea stirilor putem ridica activitatea.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #7 on: 22 January 2016, 23:06:19 »
Am facut o serie de propuneri in cadrul staff-ului, dar indeosebi administratorii dau dovada de o oarecare indiferenta, mai ales ![]stuntman[]!. Sincer, nu e prea "sanatoasa" abordarea acestora in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatii. Si cred ca merita ca aceasta tema sa fie dezbatuta larg si deschis.
Daca e sa ne luam dupa altii ar iesi foarte urat ..tu trebuie sa ti cont de ceea ce poti si ce se poate face , nu e o logica isteata , Iar ce depinde de stuntman ; sunt sigur ca va veni si timpul lor .

E o problema, macar nu sunt singurul care a observat problema asta, din pacate aici e pe premiza "am rank, postez sa nu para ca nu fac nimic, chiar daca postez aiurea" (poate ca exagerez totusi ...)
Exagerezi dar nu prea , ai o mica dreptate aici .

Si oricum nu cred ca prin postarea stirilor putem ridica activitatea.
xD
Incepi sa intelegi gresit , nu ai inteles deloc rostul acestui topic .
Acest topic l-am facut cu speranta ca intelegeti la ce ma refer , la ridicarea forum-ului la un nivel cat mai mare .. nu ma dau nu stiu cine ce , doar ca se poate mai bine de atat ! lol
btw ; Nu , nu putem ridica prin postarea stirilor , dar nici prin inactivitate si  fara interes ! :)
Acum eu postez ce pot , eu nu ma refeream sa postezi si tu exact aceiasi lucru , faci ce vrei.

Daca stuntman nu e activ , nu posteaza , asta nu inseamna ca si membrul din staff trebuie sa urmeze acelasi lucru , ba ' din contra sa arate dovada de interes si de ambitie in a face/ajuta ceva , orice se poate .
Repet , nu vreau sa critic nici un membru din staff , ce am mentionat mai sus e punctul meu de vedere ,  fiecare face ce doreste  doar ma refer la faptul ca asa ar trebui sa se lucreze , ca  un staff unit  .
Poate asa SG ar fi si mai populat , mai activ , mai cunoscut prin activitate cat mai mare posibil , si prin membrii , dar nu in ultimul rand un staff cat mai activ , unit .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline CrystalMD

• Senior
  • *
  • Pățăști.
  • Real Name: George
  • Steam ID: CrystalMD
« Reply #8 on: 23 January 2016, 11:11:48 »
Defapt numarul postarilor nu depinde doar de staff, dar in majoritatea cazurilor de membri, iar dupa cum observ eu pe forum sunt 100 de persoane(maximu zilnic) dintre care 65-75% nu au cont (Guests), asa ca degeaba staff-ul posteaza, ca n-are cine sa raspunda la ele, asta nu e dezvoltare, ci stagnare.

Lipseste reclama, concursurile, lucrurile fun pentru care merita sa intri si sa te distrezi...
« Last Edit: 23 January 2016, 11:12:26 by CrystalMD »

Follow me on Tumblr!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal