Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma bucur ca ai pus in discutie aceasta tema. Recunosc ca nu sunt prea activ, desi mi-as dori, dar resursele nu imi permit. Am facut o serie de propuneri in cadrul staff-ului, dar indeosebi administratorii dau dovada de o oarecare indiferenta, mai ales ![]stuntman[]!. Sincer, nu e prea "sanatoasa" abordarea acestora in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatii. Si cred ca merita ca aceasta tema sa fie dezbatuta larg si deschis.E parerea mea. Sper sa nu am parte de ofense din partea unora. Asta e adevarul.Inca o data, aceasta problema e mult mai ampla decat s-ar crede si acopera multe alte lucruri.
Am facut o serie de propuneri in cadrul staff-ului, dar indeosebi administratorii dau dovada de o oarecare indiferenta, mai ales ![]stuntman[]!. Sincer, nu e prea "sanatoasa" abordarea acestora in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatii. Si cred ca merita ca aceasta tema sa fie dezbatuta larg si deschis.
E o problema, macar nu sunt singurul care a observat problema asta, din pacate aici e pe premiza "am rank, postez sa nu para ca nu fac nimic, chiar daca postez aiurea" (poate ca exagerez totusi ...)
Si oricum nu cred ca prin postarea stirilor putem ridica activitatea.