Author Topic:  Discovery Channel - Dezastrul din Colectiv  (Read 2095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Discovery Channel - Dezastrul din Colectiv
« on: 14 March 2016, 19:25:33 »
Salut. Tin minte ca s-a postat acum ceva vreme o stire despre un documentar despre Colectiv, realizat de Discovery Channel. Am vazut ca a aparut, asa ca am zis sa il postez.

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Re: Discovery Channel - Dezastrul din Colectiv
« Reply #1 on: 14 March 2016, 19:54:08 »
Am vrut sa ma uit duminica la el dar am uitat + ca ma uitam la un film cand era asta pe Discovery :))
Presupun ca este tot documentarul nu ?
O sa ma uit la el cand imi fac niste timp liber, chiar sunt curios cum se prezinta :d

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #2 on: 14 March 2016, 19:55:14 »
E o mare prostie sa postezi asemenea chestii la TV .
E un dezastru nu un eveniment , dar in ziua de astazi totul este posibil , o sa ajungem sa ne vindem si aproapele doar sa vedem o suma de bani.
« Last Edit: 14 March 2016, 19:57:04 by ►marKeLonn◄ »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #3 on: 14 March 2016, 20:59:53 »
Si eu uitasem de acest documentar. :)) Acum cateva saptamani m-am uitat la un alt documentar despre Colectiv, dar care a fost realizat de echipa Digi24.

Acest documentar s-a axat mai mult pe marturii (nu cred ca se poate spune asa), marturii ce au fost infricosatoare.

Per total, a fost un documentar foarte bine realizat, reconstituirile au fost foarte precise si am aflat cateva detalii noi. Cel mai mult m-a impresionat partea cu acel adolescent aflat in scaun cu rotile. Insa, cred ca acest documentar trebuia sa fie mult mai amplu, avand in vedere proportiile incidentului.

Markelonn, ai dreptate, dar nu in totalitate. In acest caz au avut de castigat trustul Intact (atunci cand a organizat acel teledon inutil) si alte organizatii de ,,caritate" care au strans donatii pentru medicamente. A fost chiar si un scandal pe tema asta. Statul e obligat sa ofere bani in vederea tratarii si recuperarii victimelor, indiferent de culoarea politica a Guvernului. As vrea sa iasa la iveala adevaratii vinovati si sa nu se mai gaseasca cate un tap ispasitor. Am observat ca majoritatea vinovatiilor sunt sub control judiciar, o masura prea blanda.

Reactia dispercerilor de la 112 a fost uimitoare, mai ales din partea acelei femei. Parea plictisita. :))

Aici se vede inca o data solidaritatea romanilor. Tin minte ca un brazilian, parca, a spus ca, dupa un incendiu dintr-un club din Brazilia, soldat cu mult mai multe victime, nu s-a intamplat nimic, in timp ce la noi s-a intamplat.

Dupa parerea mea insa, nu s-a schimbat mai nimic in mentalitatea oamenilor. Acele proteste au fost un esec pe termen mediu, chiar daca au dus la caderea unui guvern. A fost o trezire pe moment. Doar atat. Continuam sa ne plangem de mila.

Sper ca din aceasta tragedie sa fi invatat ceva, desi ma cam indoiesc de asta.

Apropo, unii vor spune ca de ce mai vorbim de Colectiv, fiindca asta a fost si trebuie sa trecem peste. Da, trecem peste, dar problemele raman. Cu alea ce facem?
« Last Edit: 14 March 2016, 21:00:58 by ActiON_ »

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #4 on: 14 March 2016, 21:08:47 »
Markelonn, ai dreptate, dar nu in totalitate. In acest caz au avut de castigat trustul Intact (atunci cand a organizat acel teledon inutil) si alte organizatii de ,,caritate" care au strans donatii pentru medicamente. A fost chiar si un scandal pe tema asta. Statul e obligat sa ofere bani in vederea tratarii si recuperarii victimelor, indiferent de culoarea politica a Guvernului. As vrea sa iasa la iveala adevaratii vinovati si sa nu se mai gaseasca cate un tap ispasitor. Am observat ca majoritatea vinovatiilor sunt sub control judiciar, o masura prea blanda.
De parca era necesar sa sa intample acest lucru.

Stat-ul trebuia sa faca tot ce ai mentionat mai sus fara un dezastru sau ceva de genul , un politician sau ce mai stiu ce functii au cei aflati la conducere trebuiau sa ofere medicamente , schimbari in mod normal , asta daca nu se uitau mai mult la propriul buzunar.
Aici se dovedeste interesul de tara , si preocuparea fata de populatie , interesul acordat si nu in ultimul rand coruptia .
E foarte trist ca pentru a face ceva ne trebuie un motiv sau un exemplu , si  nimeni  nu isi pune cap'u la contributie pentru a face un bine.
Pe scurt o adunatura de hotii.
O dam ' deja in politica .
« Last Edit: 14 March 2016, 21:13:33 by ►marKeLonn◄ »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal